22. nov. 2012

2 Goodbye-Lunch

Da var avskjedslunsjen med godjentene mine overstått. Som dere ser, så overdrev jeg litt med matmengden, som vanlig. Hehe, heller for mye enn for lite! Lunsjen bestod av blandt annet:

 eggerøre, laks, brød (både lavkarbo og vanlig), kjøttpålegg, oster, frukt og bær.


Og så selvfølgelig kaffe til kaffekjerringene!

Det var kjempeherlig å spise god mat sammen med gode venninner +barn. Jeg slapper skikkelig av når jeg er i godt selskap med deilig mat. Det er jo noe av det beste som finnes!

Lavkarbo-brødet ble jo faktisk vellykket -hurra! Det skal jeg bake oftere. Det smakte jo akkurat som vanlig grovbrød. Kjempegodt med eggerøre og laks til.

Jeg kommer til å savne venninnene mine utrolig mye. Det har vært så godt å få litt kvalitetstid sammen med dem, -uten å trenge å tenke på å sette behovene til mine små prinsesser først. Jeg trodde det kom til å bli MYE værre å være uten ungene i en uke. Misforstå meg rett, jeg har hatt mine øyeblikk hvor jeg har hatt ganske så vondt i mammahjertet for å si det slik, men alt i alt så har dette vært en fantastisk hyggelig uke som jeg kommer til å leve lenge på!

Tusen takk for en fin uke jenter. <3
Nå skal jeg bare slappe av og ha litt kaffe og kake med morsan og farsan (jeg fant plutselig på å bake cupcakes etter jentene dro hjem fra lunsjen...ADHD -meg?) før jeg hopper på flyet tilbake til mine kjære i Berlin!

Vi blogges ;)

Jona

2 kommentarer:

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...