25. des. 2012

0 Eventyrjul i Oldemors hus

Første juledag ble tilbragt i Oldemors (mannens bestemor) hus sammen med masse familie. Det var lunsj, middag, kveldsmat, filmkos, kaffe, julekaker og masse prat. Huset til Oldemor og Oldefar er helt nydelig innredet i en helt spesiell stil. Bare se på dette art-deco juletreet da!Hele huset er fullt av slike skatter. Jeg brukte mye av dagen til å tusle rundt og fotografere diverse interiørskatter og julepynt. Dette hjemmet er altså så nydelig.

Julesanger og blokkfløytespill med Oldemor ble det også, tradisjonen tro.
Storesøster var veldig fascinert, og det skulle ikke forundre meg om blokkfløyte står på ønskelista til bursdagen...
Det var ordentlig regnvær og grått ute i dag, men det gjorde ikke noe, for i Oldemors hus er det alltid superkoselig, uansett vær. 

Møt "Prisesse Pippi" som hun krever å bli kalt for tiden.

I åtte-tiden gjorde vi oss klare til å kjøre hjem til Berlin med to stuptrøtte og kjempefornøyde tupper i baksetet. Jul i Oldemors hus er alltid et eventyr, for både store og små. 

 Hva syns dere forresten om bildene? Merker dere at jeg har fått meg nytt objektiv? Jeg må nok øve en god del til før jeg blir helt trygg på det, men du verden så stas det er med bra kamerautstyr! 

Nå blir det filmkos på sofaen på meg.
Håper dere har det godt.

Jona


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...