9. des. 2012

4 Good day - Bad ending

Noen ganger kommer det dager som er så fine at jeg nesten må klype meg i armen for å sjekke om jeg drømmer. I dag var en slik ekstra fin dag, men den fikk desverre en ganske kjip slutt..


Dagen begynte med brunch på en av de koseligste kafeene i området, senere en kjelketur i snøværet, så middag, småkakebaking og kaffedrikking sammen med gode venner, før vi ruslet hjemover med barn og kjelke i mørket.

Da vi kom hjem ble det tenning av adventskransen, boklesing på sofaen, før tannpuss og leggetid for jentene. 


Men, dagen var visst ikke over enda. Storesøster stod opp og jeg hørte de umiskjennelige lydene av oppkast. (sorry for detaljer.) 
Omgangssyke i hus altså. 
Artig. Akkurat det vi hadde lyst på nå.

Stakkars Storesøster. Ikke bare kastet hun opp, men hun var jo såklart kjemperedd og lei seg for å ha griset ut alt. Heldigvis sovnet hun ganske fort igjen, så det virker som hun føler seg bedre.

Jaja, det er vel tiden for spysjuka nå? Får vel være glade for at vi har det nå, så kanskje rekker å bli ferdige med magesjauen før juleaften. 
Håper dere slipper omgangssyken midt i julestria. 

Fortsatt fin søndagskveld fra oss i Berlin!

Jona

Today was one of those special days that make me wonder if I am dreaming. Sadly though, it had a rather unpleasant ending.
The day started with brunch at one of the cosiest cafes in the neighborhood, then a long (cold) walk in the snow with big sister on her sleigh, followed by christmas cookie-baking and dinner with good friends. 
In the evening we walked home through the snowy streets.
At home we lit two candles to mark the second sunday of advent, read a book on the couch and then it was bedtime for the girls.
Perfect day! 
Or so we thought. 
Big sister woke up and I heard the unmistakeable sounds of vomiting. 
Oh joy. Just what I ordered. 

Poor girl was so scared and so sorry for making such a mess.
Luckily she fell asleep again very quickly, so it seems like she is feeling better. (fingers crossed..)

Well, I guess it's just the season for this stuff now? 
Guess we should just be glad we'll probably be rid of this bug before Christmas since we got it now. 

Hope you guys aren't dodging projectile vomit during the holdays too.
Wish you a pleasant second Sunday of advent.

Jona

4 kommentarer:

 1. Åh så synd da Jona :/ Omgangssyke er noe dritt og å kaste opp er helt for jævlig rett og slett! Håper dere slipper lett unna det og at storesøster føler seg bedre imorgen!

  Klem:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Reidun. Hun har ikke kastet opp noe mer *bank i bordet* men hun blir hjemme i dag.

   Slett
 2. Uff elsku litla Lottan. Faðmaðu hana frá mér. Síðasta myndin er hrein dásemd og fær mig til að sakna Berlínar sjúklega. Það er ekki farið að snjóa í Reykjavík og ennþá er allt grámyglulegt og niðurdrepandi. Sendu mér smá snjó já?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hún er skárri í dag greyið. Æ já það var svo kósý í gær með snjóinn og ljósin! Í dag er hann hálf bráðnaður og það eru 0 stig : Of sleipt fyrir klaufa eins og mig.

   Slett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...