31. des. 2012

4 Last nights date

Åhh for en herlig kveld jeg hadde i går! Det var helt nydelig å endelig ha tid til litt jenteprat med min kjære Ms. D. Vi bestillte en tre retters middag og jeg spiste meg så mett at jeg nesten trillet hjem. 
Mega-mett tyskertøs/Nybakt brød og Tzatziki/Snegler i hvitløksolje/Rumpsteak og fløtegratinerte poteter/Créme Brulé/Ms.D fikk drikke vin (buhu...ikke jeg) og så hadde hun rukket å lakke neglene. (-det hadde ikke jeg..)

Gårskvelden ble altså tilbragt på Gugelhof, hvor Bill Clinton forøvrig også nøt et bedre måltid for over 10 år siden. Hoho fancy! ...eller..?Gugelhof Berlin

Vi var i allefall veldig fornøyde med både mat og service. Selveste sjefen kom til og med og spurte om han skulle ta et bilde av oss for meg når jeg satt der og prøvde å få et bra bilde av biffen. Hehe, han tenkte vel at vi var turister som ville ha bilder av oss selv over alt i Berlin, men Ms.D svarte kjapt at "neida, hun bare tar bilder av maten så hun kan blogge om den." Trynene våre er ikke så viktige som biffen liksom. haha! Dere skulle sett uttrykket i ansiktet på mannen. Rimelig forvirra og klein stakkar...

Anyways, det var en superfin kveld med verdens beste og morsomste Ms. D.
Stedet var stappfult da vi kom, men vi satt så lenge og skravlet så mye at plutselig så nærmet klokken seg midnatt og stedet så slik ut:
Gugelhof Berlin
Jona og Ms.D -plutselig alene på Gugelhof

Vi var faktisk de siste gjestene til å gå. Hehe, tror det er første gang det har skjedd meg. Men tiden flyr i godt selskap!

Utrolig deilig middag som jeg kommer til å huske lenge, -spesielt pga halsbrannen som kom etterpå. HOLY COW...blir jammen godt å begynne det nye året med fornuftigere hverdag og vende tilbake til strengere lavkarbokost. Merker kroppen trenger det noe veldig nå etter flere dager med utskeielser! Blir så trøtt og slapp.

MEN en siste kveld med utskeielser ligger foran oss. -I kveld blir det nemlig Pepper steak Pie til nyttårsaften-middag på oss. Oh yes, jeg har blitt sponset med pai-levering fra Oma Marnies så nå har jeg har frysen full! haha! Kjøpt og betalt med paier! 

NICE deal sier jeg bare.

Hva skal dere ha til middag i dag?
-Og ja, jeg er oppriktig interessert i middagen deres altså. MAT<3

4 kommentarer:

 1. Fordel med bloggen din er at du blogger om mye forskjellig på en gang og det er så interessant . Slipper å lese mange blogger.

  Utrolig fin blogg du har, sjekker innom hver dag, flere ganger om dagen =)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk kjære deg. Nå gledet du et tyskertøshjerte ;) Kjempekoselig å høre :) godt nytt år!

   Slett
 2. Jona, thank you for your respactable work, I really enjoy visiting the page… Even if I do understand just the english posts :) Good new years eve and a progressive next blog-year… maby with some more english translations …

  Best,Jacob

  SvarSlett
  Svar
  1. Dear Jacob! Thank you so much. It means a lot to me that you enjoy the blog. I will try to write more in english in the new year ;) Happy new year! Love from Berlin!

   Slett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...