2. jan. 2013

10 December in pictures

Jeg er for lat til å lage noen årskavalkade, men jeg har satt sammen en liten bilde-oppsummering til dere om desember på tyskertøsa-bloggen:
I'm too lazy to make a round up of 2012, but I did put together a little summary of December on the blog -in pictures for you guys:
tyskertosa mammalivet i Berlin
Tyskertøsa i desember: et par dårlige dager men mest gode, mye baby-baking, juleshopping, julestress og god del sofakos. /A couple of bad days, but mostly good ones, a lot of babybaking, christmas shopping, christmas-stress and a lot of couch-potatoe-action. 
Food/drink in December: Sugar cookies, Low carb Pizza, Veggie cheese gratin, ginger fudge,
Chocolate santa, Bacon quiche, Pepperkaker, homemade bounty,
Low carb fajitas, Stolle, Low carb Chocolate cookies, Sugar free Chocolate covered Vanilla fudge,
X-mas Cappuccinio, Sugar free Stracciatella, Hummus, Vanilla Latte
The girls in December: Christmas preparations, Christmas dresses, visits to grandparents and great grandparentsrelaxing with bodypaint, making music and setting up traps for mommy on the floor.

Went insane on the christmas decor this year, and it made me so happy to have a SUPER Christmasy home! Will definetly fall into major depression once all the twinkling lights, reindeers and angels are gone!
Er jeg den eneste som hater å ta ned julepynten? Jeg blir så deprimert, og skulle ønske vi kunne ha nisser og reinsdyr i hus hele året rundt. I løpet av desember i år har jeg lært hvor viktig lys og vakker dekor er for meg som vinterdepresjons-forebygger. Så jeg har bestemt meg for å bytte ut julepynten med annen pynt for å dempe slaget litt. -finfin unnskyldning for å shoppe!

Am I the only one who hates removing all the christmas decor? I wish there could be santas and angels all winter long. During this December, I realized that pretty things and twinkling lights are a necessary aid to me in the dark months, so I have decided to replace the Christmas-stuff with other beautiful things to soften the blow. ..Shopping excuse!

 Bye bye, dear December! And bye bye 2012! 

10 kommentarer:

 1. Åå, så mange koselige og fine bilder! :D

  SvarSlett
 2. Vet du! Jeg tenkte akkurat det samme istad når jeg pakka ned pynten.. At det blir veldig stusselig uten alle de ekstra lysene som er med på å gjøre det så lunt og cozy. Og at jeg må ut å shoppe.. mere lyyyys og varme og cosiness!! Så jeg er heeelt enig i at det er en necessary aid!! ;-) Fine bilder du tar altså! Og fineste kollasjene! Hvilket program lager du de i? Ha en forsatt strålende onsdag :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for kompliment ;) Jeg er helt foto-frelst, og leker at jeg er proff liksom. Mye prøving og feiling, men er heldigvis veldig sta, så det kommer seg. Gimp og picasa er fint til å lage kollasjer.
   Vel, da har i allefall en av oss fått pakket bort pynten... klarer liksom bare ikke å hive ut juletreet. Er blitt så glad i den stusselige grana at jeg nesten føler jeg begår en forbrytelse om jeg kaster den ut. Jepp, det må definitivt gjøres noe på cosiness-fronten når julepynten (en eller annen gang) blir borte. Oh God..vi kommer til å bli "de rare naboene" som fortsatt har julelys og juletre i slutten av januar.

   Slett
 3. Så fin du er! og jentene er sannelig skjønne. Jeg gruer meg til å ta ned juletreet og alt glitteret som følger, men god idé å shoppe litt nye ting :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) Ja ikke sant, jeg syns det var veldig fornuftig tenkt av meg å bytte ut julepynt med "vinterpynt"! :P

   Slett
 4. Lovely photographs! I hate removing Christmas things too so I wait until the second week of January starts. Not even ashamed, hahaha! Happy new year xoxo

  http://inspirationdailyxoxo.wordpress.com

  SvarSlett
  Svar
  1. Thanks! haha, good to know there are more of us, desperately clinging to the last shreds of christmas spirit.

   Slett
 5. Elsker at jeg plutselig ramlet over bloggen din! Godt nyttår fra Bergen! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy! Elsker å oppdage nye blogger selv :D Godt nytt år tilbake!

   Slett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...