4. jan. 2013

6 Fotofredag: Empty Chair


Bildet er tatt mens vi ruslet hjem i regnet igjennom Berlins gater i gårkveld.
Denne stolen stjal blikket mitt. Den skrek ut til meg og jeg måtte bare ha bilde av den. Intetanende forbipasserende sendte meg rare blikk mens jeg lå halvveis oppå et regnvått bord med gravidemagen min og kameraet i hånden. 
Jeg brydde meg ikke. Jeg likte stolen.

Hvilke assosiasjoner får du når du ser dette bildet?
_____

This photo was taken last night while we made our way home through the streets of Berlin by foot. This chair stole my attention. It screamed out for me and I just had to take a picture of it. Innocent bypassers sent me weird stares as I climbed a wet table and lay there with my gigantic belly and camera in hand. 
I didn't care. I liked the chair.

What is the first thing that comes to your mind when you look at this photo?

6 kommentarer:

 1. Så flink du er til å ta bilder!

  Hmm. Bilder var veldig vakkert! Jeg tenkte litt på stillhet når jeg så det.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Tone-Lise. Godt å høre at bildet var verdt bord-klatringen ;) Stillhet er notert.

   Slett
 2. Flott bilde!
  Ikke meningen å virke som tidenes narsissist her altså, men jeg tenker litt på et bilde jeg tok da jeg var på bloggreise til Paris for jobben. Sjekk ut bildeserien nederst i denne saken: http://blogg.ving.no/paris-dag-1-bonjour/

  ...men hvis jeg skal gi et kunstnerisk svar om mine assosiasjoner, vil jeg si at bildet før meg til å tenke på ettertanke. Det ser ut som noen akkurat har sittet der og tenkt hele kvelden, før de har forlatt stolen med nye tanker og ideer. Flott bilde!

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei usjameg Peter! Her kommer du med linker og greier... for en selvdigger! hehe, neida, det er lov vettu. Jeg ser hva du mener. Er noe med lyset på det bildet ditt av de stablede stolene som ligner litt?
   Syns du hadde noen himla dype og fine assosiasjoner da. Tenkte det samme da jeg så rumpeavtrykket (fantastisk ord ikke sant?) i stolen. -det må jo ha sittet noen der...veldig lenge.
   Takk for ditt innspill. Håper du henger rundt på bloggen framover!

   Slett
 3. Flink du er til å ta bilder:) Førsteinntrykket var at jeg tenkte på en kafe jeg var på med min far da jeg var yngre:) var få folk der.. litt bakgrunnsmusikk.. koselig:)

  SvarSlett
  Svar
  1. takk! ååh det hørtes koselig ut. Utrolig fascinerende å høre hvor forskjellige assosiasjoner folk får av et og samme bilde! :)

   Slett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...