15. feb. 2013

6 FOTOFREDAG: Våryr

Litt mer sol og varme, så slipper jeg å fryse fast fingrene i kameraet når jeg ser sånne fantastiske motiv og prøver å forevige dem.
Nå holder det kjære værguder. Slutt å kødd sånn med meg. 10 varmegrader den ene dagen, og 5 minusgrader og snø den neste? Jeg vil ha vår igjen. Husker dere, sånn som i fjor? Sånne lyse dager med deilig varm sol til langt ut på ettermiddagen? Akkurat nå er det for kaldt til å sitte ute med den kopp kaffe på lekeplassen, og det er ingen musikk i gatene. Berlin er rett og slett litt kjedelig for tiden.
Plis da, bare et par varmegrader slik at musikantene dukker opp igjen i parken! 
Lillesøster danser begeistret til musikken. Våren i fjor var herlig!


Bare en liten løvetann da? Kom igjen våren. For nå er jeg er så drita lei av å kle på ungene tre lag med fleecebukser, ull og votter før vi skal ut, og så er det alltid noen som roper "JEG MÅ TISSE" eller "Oj, bæsja" akkurat i det vi går ut av døren. 

6 kommentarer:

 1. Støvsugeren som får babyen til å sove, klikka i stad (nå har den gjort jobben som sovemedisin tror jeg) Så nå får vi bare ta kampen om å lære å sovne sjæl... Anyways, poenget.. Jeg lå der inne og amma henne, uten støvsugeren, OG hørte fuglene sang!!!! Fikk skikkelig vårfølelse <3 Tror den er på vei jeg! ÅH GLEDE!

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe herlig med sovestøvsuger:P
   Åh fuglesang! Det er vårstemning det!
   Bare ikke kråker som skriker om morningen...de kan godt la være å komme i år.

   Slett
 2. Hei!
  For en herlig blogg du har!
  Jeg er førstegangsbesøkende, og har sitti en time helt oppslukt i alle skildringene dine. Spesielt "likte" jeg historien din om den lange fødselen, og måtte felle en liten tåre. Jeg er selv gravid, og har ikke vært med på det før, så leser fortiden om mange gode og mindre gode fødselserfaringer:)
  Elsker hvordan du forteller om hverdagene deres, og magen din er usedvanlig vakker:) Håper jeg blir like fin som deg, når jeg kommer så langt. So far, er det bare en liten 4,5-måneders-bulk:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Wow, tusen takk kjære deg! Tror det må være ca. verdens koseligste kommentar. Gratulerer med graviditeten, og lykke til med fødsel når den kommer. Tusen tusen takk for at du leser og legger igjen spor. Håper du fortsetter å titte innom og gi lyd :) Det er dette som er så givende ved blogging: å bli kjent med så mange fine nye mennesker!

   Slett
 3. Så koselig at du likte kommentaren min:) Ligger for øyeblikket og prøver å sove, men det er ikke så lett når det er full fest i magen!

  SvarSlett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...