5. feb. 2013

16 Ingenting

-Hva skal vi finne på med dem i ettermiddag? spurte mannen meg i dag etter at han og jentene kom hjem. Jeg så på jentene som allerede hadde funnet fram Ukulele'n og gikk rundt i tog og sang høyt mens de ignorerte oss fullstendig.
-Ingenting. Og "finne på noe" -Det klarer jente selv, svarte jeg.Og slik ble det.
Vi har gjort null og niks i dag, og hjelp så gøy det er da!
Okei, så har vi ikke akkurat gjort "ingenting". Men vi hadde NULL planer. Ikke engang en middagsplan. Improviserte med Toast og supperester fra i går. 
Det å leve i nuet pleide å være noe jeg kunne nyte. Men så fikk jeg barn, og fikk det for meg at alt måtte være så planlagt og strukturert, for ellers ville alt bryte sammen og bli et eneste mareritt av et kaos. 
Derfor prøvde jeg å planlegge, legge opp aktiviteter og middager osv slik at vi skulle få en bedre og enklere hverdag. -Den planen gikk i dass for å være helt ærlig, for jeg følte jeg holdt på å drukne av stress. Jeg hang alltid etter, og klarte aldri å huke av halvparten av det som stod på planen.

En god blanding av mer og mindre planlagte dager funker best.
I dag valgte vi å la alt stå åpent. 
De dagene er finest.


Pleier dere å ha slike "gjøre ingenting" dager, eller liker dere best å ha en plan?

Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden. Blir kanskje en episode med Girls etterpå når mannen er ferdig med å legge jentene. Hva syns dere forresten om den nye headeren? Var den gamle bedre? Jeg klarte rett og slett ikke lenger den gamle. Jeg blir så fort lei av å se de samme bildene av meg selv, at jeg bare måtte bytte nå, for det klødde i øynene! Dette er et midlertidig design da. Satser på enda bedre stuff snart.

Ha en fin kveld!

16 kommentarer:

 1. Veldig fin header ;)

  SvarSlett
 2. Det er jo kjempedeilig å sånne dager av og til :) :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja hvis man klarer å være komfortabel med konseptet av å gjøre "ingenting", så er det fantastisk avslappende og godt! :)

   Slett
 3. Jeg synes headingen er god!

  Dager med en viss struktur er nødvendig for å komme gjennom med litt vett i behold, synes jeg, men hele dagen trenger ikke organiseres. Tid til ingenting og tid til å gjøre ting etter innfallsmetoden er bare bra - særlig for de små.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra at du likte den :)

   Ja, altså, vi har jo *noe* struktur på dagene våre såklart. Morgenrutiner, leggerutiner osv er viktige for å skape trygge rammer, og for å holde vettet i behold, som du sier ;) Og det krevdes litt øving før jeg klarte å være komfortabel med å bare la tiden flyte og være til stede med familien. Men du så deilig når man får det til, og ungene elsker det :)

   Slett
 4. åååå di æ så skjønne at æ konne tynt di

  SvarSlett
 5. Deilig med sånne dager! Slike dager pleier vi også å ha, men det er mer på søndager, tror jeg... Det er deilig! :D Man trenger litt sånne dager.

  Fine bilder Jona!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er deilig :) Jeg prøver å få inn litt sånn "gjøre ingenting" tid hver dag, men det er ikke alltid like enkelt. Syns det er deilig befriende jeg :D

   Takk Tone-Lise!

   Slett
 6. Jeg elsker "gjøre ingenting" dager! Og jeg hadde tenkt å si det igår.. jeg synes headeren er aldeles nydelig!
  Og hva er det jeg ser.. Tyskeren har postet et <3.. ikke romantisk du liksom.. morsom er han og! Berlin.de ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja sånne dager er deilige :) Så bra at du likte headeren :D Tyskeren ja. Han driver og sniker i kulissene her vettu for å passe på at ikke jeg ikke driter på draget i bloggosfæren. Luringen! ;P

   Slett
 7. Den headeren du har nå er rett og slett NYDELIG!! :-)

  SvarSlett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...