8. feb. 2013

2 Morsdags-Rabattkode! Mine favoritter på Jollyroom

Har dere vært innom Jollyroom sin nettbutikk? De har utrolig bredt utvalg av fine varer til mamma og barn/baby. Jeg har fått en rabattkode fra Jollyroom å dele med dere -en morsdagsgave til oss fra Jollyroom. Vi får 10% på alle varer -også på allerede nedsatte varer! Her ser dere noen av mine favoritter på nettbutikken:
Kids Concept Taklampe Star / Skip Hop Zoo Lunchie Ugle /  Färg & Form Body Skyer
Rätt Start Flexibath/ LIVLY pysjamas Saturday / Cantaloop Gravid- og Ammesinglet


Klikk på linkene under bildet for å komme til produktene. 
Flexibath har vi faktisk hatt til jentene, og det er superpraktisk siden baljen kan foldes sammen og tar minimalt med plass! Ellers har jeg ikke prøvd noen av disse produktene over, men syns de var veldig fine. Sjekk den skjønne ugle-lunsjvesken da! Den hadde jentene mine gått bananas for. Bodyen fra Form og Färg, og den grå pysjen fra LIVLY ønsker jeg meg til Lillebror.

(Og nei, jeg får ikke et rødt øre for dette her altså hehe ;)  -Bortsett fra at jeg selvfølgelig også kan bruke 10% rabatten.)

Slik gjør du:
For å få 10% bruker dere koden morsdag i kassen på nettbutikken. 
Husk å trykke på "bruk rabattkode" !
Koden er gyldig mellom i dag, fredag kl 16 - mandag kl 24. 
(Koden gjelder ikke Brio, Simo, Britax og BeSafe.)Flere favoritter! Disse fine produktene er allerede nedsatt i pris, og så får vi 10% rabatt på toppen av det, så her kan man gjøre et kupp:


Og så min absolutte favoritt og på toppen av ønskelista: En nydelig Ergo baby bæresele.

Ergo baby Bæresele Petunia Peaceful


Tipser også om at dere kan være med og konkurrere om tepper fra Bliss Sthlm, gavekort på 1000kr og en herlig fotokonkurranse der premien også er et gavekort på 1000kr, på jollyroom.no på facebook eller på bloggen deres.

Så dere noe dere likte her? Jeg er forelsket i bæreselen!

Fin fredag og god helg til dere!2 kommentarer:

  1. Sophia har matboks-ugla! Vi kjøpte den faktisk på Barnes&Nobles i USA i sommer. Hun er kjempeglad i den og sier "Owwwww-llll" når hun ser den. XD

    SvarSlett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...