11. mar. 2013

5 Liten


Du blir så fryktelig liten når du er syk. Du som vanligvis er tøffere enn toget,  du som vil greie alt på egenhånd og aldri lar deg stoppe, -du blir plutselig en skjør liten baby som trenger mammaen og pappaen sin så intenst. Hele dagen og hele natten. Sove på brystet. Et marathon av byssing og bæring, snyting av nese og dosering av medisiner. Søvnløse netter med hosting, nysing og gråt. Du krever endeløs utholdenhet og nerver av stål av oss.

Selvfølgelig vil vi være der for deg, mer enn noe annet. Vi SKAL være der. Det er jobben vår. Og vi vil at du skal føle deg trygg og elsket, men noen ganger river vi oss i håret og har bare lyst til å gi opp. Det er ingen enkel oppgave å være sykepleiere for en smårolling. Vi gjør vårt beste, og vi er veldig, veldig glade i deg. Også når vi rister på hodet og uffer oss litt over trassanfallene dine. Det er lov å være litt liten når man trenger det.

5 kommentarer:

 1. Hei!
  Jeg skal besøke søsteren min i Berlin om en uke og da lurer jeg på, har du noen tips til helsekost butikker? Er det billigere enn hva det er i Norge når det kommer til cocosa, mandelmel og sukrin feks? Om du vet om noen butikker som selger proteinpulver og den slags er det bare til å slenge dem med! Dette er første gang jeg drar til Berlin og ikke gleder meg til shoppingen, men helsekostbutikkene! Haha :)

  Lykke til med fødselen!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Jeg pleier ikke å handle så mye på helsekost her i Berlin, men bestiller mye på nettet. Men når jeg må få tak i cocosa og sånt kjapt, så drar jeg på en av de store økologiske butikkene. Der har de det meste!
   Økologisk kalles "BIO" på tysk, så se opp for butikker som heter "BIO-markt".
   LPG er også en kjempefin (og stor) butikk som har økologiske varer og veldig stort utvalg.

   Slett
 2. Takk for svar :D

  SvarSlett
 3. Så fint innlegg <3

  Syke smårollinger er både kos og krevende på en gang.. Kos fordi de avogtil klarer å skru ned tempoet litt og koooose, travelt fordi de er mer krevende enn en hollywoodfrue på bytur :P

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er så godt når de har tid til litt kos, men samtidig så vondt å se dem så slappe. :/ Og treåringen, hun er et kapittel for seg selv. Mannvond er hun! Utrolig krevende, men heldigvis glimter hun til med noen gode selv-mekkede treåring-vitser innimellom hyleanfallene (går mest i bæsjevitser) og brøler ut i trillende latter.

   Slett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...