26. apr. 2013

12 FOTOFREDAG: Sko i Skumring

Denne ukens fredagsfoto er igjen tatt på en av de mange kveldsturene mine med Lillebror i bæresjalet. Jeg går nesten aldri noe sted uten fotokameraet lenger for tenk om jeg kommer over et überkult motiv når jeg ikke har med meg min kjære Canon! Da ville jeg f.eks gått glipp av dette:
Sko i Skumring

Jeg har sett slike motiv før. For lenge siden, og jeg ble så utrolig nostalgisk da jeg så dem henge der. Tenkte tilbake på mine dager som
fjollete og forelsket ungdom, gymtimen i siste, skoleveien hjem, gutter med kriminelt mye gelé i håret, russebiler og lange netter som ble til kleine morgener.

Og så ble jeg litt mer pragmatisk av meg og tenkte på hvordan man må kaste for å få dem til å henge seg fast der, og hvor mange forsøk jeg hadde trengt.

Så tenkte jeg litt på hvem de tilhørte, hvilken størrelse de var og hvordan vedkommende kom seg hjem uten sko. Åh nei, tenk om de tilhører et mobbeoffer da? Tenk om de ble stjålet?

Men aller mest tenkte jeg egentlig bare... -flaks at jeg ikke har skolisser.
Hvilke assosiasjoner får du når du ser bildet?
God helg, med eller uten skolisser! 

12 kommentarer:

 1. Elsker trær med sko!! kjørte forbi et øde sted en gang,der var det et stort tre med sko som henger som på bildet ;)) Det var ganske fint, nesten litt sånn kunst! En får masse spørsmål av og se de henge der,hvem eier skoene??osv !!
  Fine bilder Jona!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk:)
   Så kult at det henger sko i trær både midt i Berlin og på øde steder i Norge:)

   Slett
 2. Jeg tenker på forrige sommer, en volleyball som havner i et tre, og et par sko som følger i et mislykket forsøk på å få den ned igjen.

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe, gøy! Elsker å høre hva som popper oppi hodet til folk når de ser bildene mine :)

   Slett
 3. Liker kveldsturene til deg og Lillebror jeg:-) (ikke sikkert du gjør det alltid, regner nesten bare emd du ønsker litt rytme på sovingen, hihi.)

  Jeg tenker på frihet når jeg ser bildet. Dessuten er det jo så deilig å gå barbeint! *SOMMER*!

  SvarSlett
 4. Sko som henger i trær, lykestolper og strømledninger har somregel en betydning som ikke er fullt så idyllisk. Det er ofte et symbol på at det selges narkotika under de dinglende skoene.

  SvarSlett
  Svar
  1. hjelp er det sant?
   har vondt for å tro at akkurat denne plassen var et sånt sted. Virker som en lite egnet plass for slik aktivitet. Men når det er sagt så kan det jo hende at det stemmer for andre steder.. hm..

   Slett
 5. Tro par sko i et tre pluss en piasawa-kost... ser jeg for mitt indre. To jentunger som til slutt må låne den enes pappa for å få alt ned igjen. Husker dog ikke hvorfor vi slengte alt opp i treet til å begynne med... :)

  SvarSlett
 6. vet du at når det henger sko sånn oppe i trær, ledninger osv så betyr det selges narkotika i nærheten ?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det var noen som sa det over her i kommentarfeltet. Etter litt googling og lesing, så er det så vidt jeg forstår, en av mange betydninger det kan ha. Fantes heldigvis også andre hyggeligere betydninger..

   Slett
 7. Da syns jeg at vi skal tenke over de mer hyggelige betydningene jeg, og se på hvor vakkert dette bildet er :)

  SvarSlett
 8. Trodde dette var sånt man gjorde med skoene til en one-night stand? Eller er det bare jeg som har sett for mange amerikanske filmer igjen?

  Anyways, nydelig bilde!

  SvarSlett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...