6. mai 2013

13 Syv uker gammel Skravlebøtte


Syv uker (men herregud du ble jo født I FORGÅRS?!) gammel og du har nettopp oppdaget stemmen din. Du stirrer intenst på mamma og rynker øyenbrynene mens du former en trutmunn. Ingen lyd enda, men
kanskje hvis du veiver litt ekstra med armene? Nei, funka ikke det heller. Du tenker så hardt at du skeiler med øynene. Hvilken muskel bruker man for å snakke? Hm, hva med å sprelle litt med beina? Kommer det lyd da? -Neipp. Men du gir ikke opp.

Du puster raskt og rytmisk, ansiktet ditt blir enda mer konsentrert, og hele kroppen din sier "NÅ skal jeg få det til!" Du knyter nevene og skviser ut et "HUUØÆÆUGRR!" før du brått blir helt bom stille igjen. Øynene dine blir trill runde og munnen din er formet som en stor, overrasket O.


 "Var det der meg?" tenker du. " HEYYY DET FUNKA!"
 Og så smiler du litt førnøyd for deg selv, før du prøver igjen. 

"Hmm...hvordan var det igjen. Veive litt med armene, så beina, knyte neven og..."


Jeg elsker disse dagene. 

13 kommentarer:

 1. de vokser fort <3 min er 4 uker idag, 8 mai en måned! Tenk det, nyter dager med en så liten en igjen :)
  du skriver så fint! dere har en fin lillebror, fint kledd er han også :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja jeg prøver desperat å klamre meg til øyeblikkene mens ukene fyker forbi!

   Slett
 2. åh, du skriver så fint! og du er så flink. Hver gang du skriver om barna og hva du gjør for dem, blir jeg så imponert! Tenk å være så flink mamma da, så flink håper jeg at jeg blir også. Det skal du vite, at du er uhyggelig flink i jobben din som mamma :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen hjertelig takk Eirin. :)Det føles ikke alltid sånn kan jeg si deg, men jeg prøver så godt jeg kan.

   Slett
 3. Herlige ansiktsuttrykk! Sånne småtasser kan skravle ustanselig når de først får det til. Det tar ikke lang tid før de skjønner at samtale er en "greie" de må lære... :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er herlig :) og det beste er at det er like gøy med alle de fantastiske milepælene selv om det er tredje gangen på rappen at jeg opplever dem :P

   Slett
 4. Haha! Så søt. Jeg er litt foran deg i løypa. Min lille gutt er nesten 3 mnd og lager mye lyd om dagen! (og har nå også lært seg å sove littebittegrann på dagtid uten "hjelp", ser det ut til. Hurra!)
  Om du har overskudd til det, hadde det vært veldig hyggelig med en bloggpost om Berlin og hva man kan gjøre med barn der! Hvilken bydel bor dere i? Jeg drar faktisk nedover om noen dager, og skal surre rundt i de vakre gatene i ca 1 uke. Prøver å si til meg selv at det ikke blir ferie - det er jo ikke slik at lillegutt blir mindre jobb selv om vi er i utlandet :) Mest av alt blir det bare andre gater å rulle barnevogn i. Har du noen gode tips? Vi skal bo midt i mamma-land i prenzlauer berg :)
  Veldig hyggelig blogg forresten. Jeg skjønner ikke hvordan du får tid, med 3 barn og kolikk og det hele. Man opparbeider seg åpenbart noen triks etterhvert som barna blir flere...

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! tusen takk:) Prøver så godt jeg kan å holde bloggen gående midt oppi alt kaoset. Det holder meg fra å gå fra vettet. Fint å ha noe annet å bryne seg på enn bare bæsjebleier og sånt.;) Ikke det at det er kjempelett å få tid. Må ofre en del tid som jeg gjerne kunne brukt på tv-titting på kvelden eller klesvask...... :P
   Var det deg som har lurt på dette med Prenzlauer Berig før? :) I såfall så beklager jeg at jeg ikke har fått ut de innleggene enda. Har vært litt i tvil på om jeg skulle dele de opp og ha noen dager på rad med Berlin-innlegg, eller om jeg skulle lage et stort, kjempelangt et... Jobber med saken.
   haha, ja det er nok lurt å ikke skru opp forventningene mtp babyen. Han vet nok ikke hva "feriemodus" går ut på :P

   Hvor i Prenzlauer Berg skal dere bo? Og hvorfor skal dere hit? Har dere familie eller er det bare for gøy? :)

   Slett
  2. Hei! Nei, det er nok noen andre som har spurt tidligere! Vi er egentlig godt kjent i Berlin, byen har nærmest blitt et fast sted vi drar for å slappe av og være kjærster. Dette blir første gang vi er der med barn. Jeg tipper at de evigvarende fortauskaféfrokostene og rosévinlunsjene må vike for et eller annet barne- og ammevennlig.. det blir spennende å se om byen oppleves veldig annerledes nå!
   Vi har leid en leilighet i Zionskirchstrasse, så ingenting å si på beliggenheten. Kjærsten har et opplegg med jobben noen dager, og jeg og småen henger oss på :)
   (Etter at jeg postet spørsmålet så jeg forresten gjennom Berlin-anbefalingene dine. Der var det jo et og annet vi kan teste ut. Gleder meg til du legger ut et super-berlin-innlegg!)

   Slett
 5. Herlig!
  Her har Ella også funnet ut at hun kan lage lyd og det kommer noe sinnsyke hvin av og til! Men gøy er det! Sola og vårtemperatur har akkurat ankommet Sørlandet, så nå pigger jeg ut på en liten trilletur. Ha en herlig dag i Berlin:-)

  SvarSlett
 6. Kan ikke si annet enn at jeg gleder meg:)

  SvarSlett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...