26. mai 2013

20 Why I was not here


Det at jeg får dårlig samvittighet for å ta meg bloggefri i helgen, vitner om at jeg muligens begynner å bli en smule avhengig av bloggingen... Jeg forstår hvis det irriterer noen når jeg plutselig bare holder kjeft i noen dager. Jeg blir jo selv litt skuffet hvis favorittbloggene mine ikke blir oppdatert på fridagene, så jeg vil jo helst ha noe heidundranes moro å vise dere i helgen. Men denne helgen har jeg vært helt ærlig vært superlat, så nå må stakkars dere nøye dere med en halvskakk bildeserie av det vi har drevet på med... Her er grunnen til at jeg ikke har vært her:


Vi har laget "immvitasjoner":

Fordi at det er faktisk voldsomt stas å lage invitasjoner. Men hva det var vi inviterte til, er fremdeles uvisst.
Men de ble himla fine da.


Og så ble jeg tvangsforet. Nammegod kake, te og sandwich:
Teselskap og picknick med Lillejenta
Lillebror og Storejenta dro på camping i stua:
Gode mammablogger

Det var klart at de trengte alle teppene og dynene vi har heimen....
Fine mammablogger
"Du holder et øye med henne ikke sant mamma? Ikke gå i fra meg her. Hallo?? Mamma???"
Lillebror var fra seg av begeistring. En artigere campingtur hadde han visst aldri opplevd.
Bra mammablogg
Innimellom all moroa fikk vi også tid til litt skyping med mormor:Og selvfølgelig et par kaffepauser:
Det har vært noen lesere som har lurt på hvordan vi har tid til å la barna styre dagene i så stor grad som vi gjør, (Idle parenting i praksis og alt det der..) og svaret er:  Vi tar  oss tid. Men et sted må man jo ta tiden i fra, og denne helgen har vi tatt den fra rydde-og vaskebudsjettet. Vi har med andre ord behandlet oppvasken og annet husarbeid som en sjelden, fredet sommerfugl:
Se men ikke røre.


Håper dere også har kost dere masse da. Og at vi ikke er de eneste som har fredet oppvasken i helgen.


Har dere vært laidback eller effektive i helgen?

20 kommentarer:

 1. At du tar en bloggepause.. gjør deg endelig litt menneskelig! Da slipper vi andre å føle på så dårlig samvittighet!!;-P Jeg setter meg jo ned når ungene har lagt seg.. (og innimellom den påfølgende ammingen) Og da vil jo gjerne mannen også ha oppmerksomhet??! Så jeg driver å måtte inngå kompromisser.. Hadde det vært opp til meg kunne jeg vært i bloggosfæren hele dagen lang.. (Se dagens innlegg..)
  Anyways, i går var det effektivt, IKEA til og med ;-) I dag.. superchill familiedag med bondegård, Frognerparken, grilling og bading. Bare kosing rett og slett. Har vært så utrolig deilig vær her i dag, elsker sånne varme late kose dager!
  God natt Jona! Eller god morgen, alt ettersom! ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hahaha du er god!
   Og IKEA.. Det skal du ha respekt for. Jeg tror jeg har vært to ganger på ikea med mannen min og ungene, og det holdt...
   Dere har tydeligvis stjælt finværet vårt, for nå har det gått fra å være 25 grader til usle 12. Urk!

   Og ja, jeg skjønner hva du mener. Jeg har ofte lyst til å bare låse meg inne på do for å få fred til å skrive og skrive og skrive :)
   God natt!

   Slett
 2. Hei Jona!
  Høres ut som dere har hatt en fantastisk morsom helg! :D
  Lurer veldig på hvordan det er for deg å bo så langt i fra dine egne foreldre? Spesielt mormoren til barna. Selv er jeg så avhengig av mammaen min :P

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Ingrid!
   Jeg har aldri vært veldig avhengig av mammaen min, så det går egentlig helt greit. Ikke det at jeg ikke savner familien min da, for det gjør jeg! Og jeg snakker med mamma på telefonen eller skype ganske ofte :)
   Men det er selvfølgelig alltid deilig å komme hjem på besøk da!

   Slett
 3. Du er bare utrolig ! Bøyer meg i støvet (!) for hva du gjør for ungene dine . Bra lillebror får et positivt forhold til campinglivet og lærer av de mer erfarene på to år .........ha, ha.Som tidligere sagt, skulle gjerne vært innenfor veggene hos dere, virker godt og levende å være der ! L

  SvarSlett
  Svar
  1. hahaha takk for det! Det er forbløffende enkelt å være en Idle-parent ;P

   Slett
 4. Høres ut som en veldig deilig helg, spør du meg! Vi har hatt litt mer "opplegg" med besøk og bytur ++, så da får neste helg bli en sånn sose-helg uten så mange planer. Man trenger det i blant:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er utrolig deilig å ikke ha så mye på planen :) Klart noen ganger må man jo bare få ting gjort og sånn, men jeg er rimelig kjapp til å slenge meg på sofaen når jeg ikke har noe superviktig på to-do lista.. :P

   Slett
 5. Så herlig! :) Føler at jeg av og til dras mellom å ha alt på stell, eller å bare kose oss og blåse litt i det. De morsmelk-splættene utover stuegulvet kan bare være der liksom ;) Er det lov å komme med et ønske til et innlegg forresten? Hadde vært så interessant å lese om dine erfaringer rundt amming. Opplevde du det som vanskelig første gangen, eller fikk du det til med en gang? Gikk det bare av seg selv med de to neste barna, eller dukket det opp noen andre utfordringer feks? Som førstegangsfødende ble jeg ganske overrasket over hvor altoppslukende, frustrerende og fortvilende det kunne være den første tiden når vi strevde med å få det til. Og nå som det fungerer er det så lettvint, og alt strevet er plutselig glemt, selv om jeg på et tidspunkt sa at jeg heller ville føde henne en gang til, enn å streve sånn med ammingen ;)
  Ha en fiin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. hahah de morsmelk-splættene har vi også rundt om kring! :D

   Et innlegg om amming er definitivt ingen dårlig idé. Jeg har faktisk begynt på et slikt innlegg, men nå minte du meg på å få publisert det snart :)
   Vi har hatt nok av utfordringer i den avdelingen..

   Slett
  2. Og det er forresten alltid lov å komme med ønsker til innlegg. Syns det er helt supert jeg! :)

   Slett
 6. Hei Jona!
  Jeg blir så glad av å høre om sånne prioriteringer! Og for en fin campinggjeng! En sjelden, fredet sommerfugl ha ha...sånn har det vært her også, vi har bare levd og vært sammen - oooh I love it!!! NÅ derimot, venter den fredete sommerfuglen for å si det sånn....

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe oh yes, den venter her også... har vært på farten i hele dag med Lillebror, så i kveld blir det et skikkelig skippertak på den sommerfuglen :p

   Slett
 7. Ser og høres ut som en fin fin helg. Morsomt da med Camping i stua!!Likte den iden . hehe :) I helgen har vi bare vært på opplegg, bassar for bhg til Storebror og Hunderfossen Familiepark i går :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Artig med litt opplegg også noen ganger :) Camping i stua anbefales! Ingen mygg og man er bare få meter ifra kjøleskapet :P

   Slett
 8. høres ut som en flott helg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. ja det vil jeg si. På min skala var den super :D

   Slett
 9. Neineinei, IKKE ha dårlig samvittighet for bloggfraværet Jona! Du er jo trebarnsmor for guds skyld! :-) At du i det hele tatt har tid til å blogge så mye er over min fatteevne. Så selv om jeg elsker bloggen din og er innom den hver dag synes jeg du kan ta deg noen gode pauser med verdens beste samvittighet! :-) Jeg forventer heller ikke at du har tid til å svare på alle kommentarer. Klem fra mamma til to.

  SvarSlett
  Svar
  1. :) Blir helt varm om hjertet jo. Tenk at det er sånne herlige folk som er innom bloggen min daglig!
   Takk!

   Slett
 10. Sånne helger er fantastiske! :) Merker stor forskjell på evnen til å nyte slike helger etter mitt lille stressmestringsprosjekt (selvfølgelig delt på bloggen). Jeg har plutselig forstått at oppvasken ikke MÅ prioriteres og alt trenger ikke være perfekt. Det merkelige er at til tross for dette så har vi nå mye mer rutine på ting og faktisk har mer orden i kaoset enn noen gang! :)

  SvarSlett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...