28. jun. 2013

3 2806 FOTOFREDAG

Sommerlykke: å treffe en såpeboblekunstner i parken.

Fotofredag! Tradisjonen forsvant plutselig en liten stund, men jeg tenkte å gjenopplive den med dette innlegget. Værsågod! Her kommer en god dose berlinsk sommer:
Sommeren i Berlin er så ufattelig fin. Byen så levende. Det skjer ting, hele tiden, over alt. Kunstnere, musikere og turister fyller gatene. Det er liv, mylder, musikk og såpebobler. 
Parkene fylles av både fastboende og turister. Folk sitter i grupper og griller bratwurst og drikker øl og annet deilig flytende. Gamle menn samles på benkene og spiller kinasjakk. En eller annen raring har alltid med seg en gammel boombox, og tonene glir ut og blander seg mellom praten og susen fra bilene. Berlinere er livsnytere, men ikke på den derre fancy, stive måten. En engangsgrill og et picknickteppe er nok til å skape fullkommen sommerlykke. 
Hvis du har lyst til å besøke Berlin, så anbefaler jeg å reise hit i mai/juni eller august/september månedsskiftet. I juli syns jeg det er så vanvittig varmt at islendingen i meg holder på å krepere og ikke orker å gå utenfor døren. 35grader og klam byluft er liksom ikke helt my cup of tea. Men ellers så er det ganske fantastisk å bo her på denne årstiden. Vi har jo som sagt, såpeboblekunstnere, og det er jo nok til å gjøre i hvertfall én dame lykkelig!

Hva er sommerlykke for deg?
Hvor i verden liker du best å tilbringe sommeren?3 kommentarer:

 1. Flotte bilder. Får lyst å reise ....
  Så utrolig gøy med en levende park, elsker det. Morro med såpebobbler...
  Har noen parker her i byen, men de blir ikke brukt sånn. Bare søppel og fyll, ikke morro å ta med barn dit.
  Sommerlykke for meg er å kjøre en liten time med bil til havet, gå tur der og ha med matpakke. Se barna fryde seg over alle skatter i strandkanten og bare nyte livet. ...
  Fin helg,
  hilsen Renata

  SvarSlett
 2. Oioi- ser ut som en by for meg! Nydelige bilder...
  Håper du har hatt en fin dag :)

  SvarSlett
 3. Herlig! Jeg er i sommermodus selv, og Berlin er definitivt et sted jeg har lyst til å besøke! En gang... inntil videre er det god, gammel bilferie gjennom Norge på oss :-) Men takk for inspirasjon! :-)

  SvarSlett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...