2. jun. 2013

8 Mai i Bilder

Fy fader for en bra måned mai har vært! Storesøster lærte seg å sykle, jeg har lært at jeg ikke er noe moteblogger-emne, og dere har lært at familie-illustrasjonen av oss på bloggens forside er litt bullshit.  Nå har jeg smelt sammen en liten oppsummering til dere. Her er det som har foregått på bloggen i mai: (Klikk på bildeteksten for å komme til innleggene)
Magiske pannekaker med kun TO ingredienser / Berlin du bist wunderbar / Judith laget ny header til bloggen
Jeg mimret litt/ Nærme nok holder... / Det jeg sier vs. det de hører
Babymomma outfit vol.2 / Jeg undervurderte Storejenta kraftig /Lillebror om Livet som Superstjerne

Jeg elsker Vaskehjelpen / Økologiske barneklær / Barnecafé
To do: Å være lykkelig / fra A til B med og uten barn / Sommersalat
Kona mi /  Campingtur / Blogaward

Tidsforbruken min i et kakediagram / FOTOFREDAG / Jeg ønsket meg en gutt
Jeg ble intevjuet på Mammadamen.com / Ammetåka tok rotta på meg / Sjefen snakker
Rare ting mamma gjør / Puppekjas / Ubarmhjertige meg


Tusen takk for en sinnsykt gøyal måned dere. Jeg setter så utrolig pris på engasjementet deres! Denne måneden har jeg lagt merke til at kommentarene har vært helt villt bra.
 Lange, gjennomtenkte og velskrevne. Jeg er imponert!

Jeg vil at folk skal vite at jeg leser hver eneste kommentar, selv om jeg ikke får surret meg til å svare på alle alltid. Jeg prøver, men det lar seg ikke alltid gjøre når jeg står der, opp til skuldrene i bæsjebleier.
Uansett: Takk takk takk for tilbakemeldinger og mailer. Det er dere som inspirerer meg til å fortsette å skrive.

Jeg tar mer enn gjerne imot deres ønsker/forslag om fremtidige innlegg, så det er bare å fyre løs i kommentarfeltet, så blir kanskje nettopp ditt forslag til et blogginnlegg i juni ;)Ha en slack søndag!8 kommentarer:

 1. Jeg takker tilbake. .. Du er utrolig flink til å skrive bra og inspirertende ting. Må innom deg flere ganger om dagen noen ganger får å lese. ..

  Så takk, takk, takk til DEG for at du gir meg en tankevekker og masse fine bilder å se på. .

  Håper du får en like flott juni. ....

  Hilsen Renata

  SvarSlett
 2. Jeg sier som renata over her, takk for fine flotte innlegg! Super morro å komme innom bloggen din å lese! Dina

  SvarSlett
 3. Tusen takk for mange fantastiske innlegg! Du skriver så godt og engasjerende at du er blitt min soleklare favorittblogger! Du skriver jo mye om barn, men jeg lurer på om du også har noen tanker om hvordan man kan ta vare på forholdet til sin kjære i en travel småbarnstid? Jeg merker selv hvor lett det er å glemme dette. Det er kanskje naturlig i denne fasen av livet, men også litt skremmende. Hvis du har noen gode tips å dele ville jeg blitt glad :-) Hilsen mamma til to små.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Det varmer!

   Når det gjelder spørsmålet ditt, jo jeg har tenkt på dette emnet et par ganger før, men føler det fort kan bli for privat for mannen min, som jo ikke er en del av bloggen, med mindre jeg skriver veldig generelt. Får prøve på det siste kanskje:) Er jo et veldig aktuelt tema for folk med små barn ;)

   Slett
 4. Eg gjekk inn på bloggen din fordi eg er tysklærar i permisjon - og eg har vore i herlege Berlin nokre gonger.
  Tida med små ungar er forbi, men eg har fire gutar, og er framleis interessert. :-) Men det som opptek meg mest for tida, er korleis eg skal bli synleg på nettet med nettbutikken min: www.allverdas.no Eg har mest Fair trade-varer, og det er dei eg helst vil selja - for å støtta fattige produsentar i Nepal og nokre andre land. Og nå har eg teke utfordringa di som gjeld forslag til framtidige innlegg. Var det eit godt forslag å skriva om den butikken, tru?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei du og velkommen til bloggen! Skal ta en titt på siden din :)

   Slett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...