7. jun. 2013

7 To tomater...

Du våkner alltid med et gigantisk glis om munnen, og du elsker å holde lange samtaler med oss og fortelle oss dine innerste tanker og følelser. Men ellers er du ganske stille av deg. Inntil nylig hadde vi aldri hørt deg le...
To tomater gikk over veien...
Så ble den ene påkjørt, og den andre sier:
Men plutselig ble mamma og pappa sine vitser uslåelig morsomme. Og du klarte ikke lenger å holde deg. Ut trillet verdens skjønneste latter, og vi var hekta fra første sekund. *MÅ HA MER.*
Det finnes ikke noe som er deiligere enn babylatter!
come on, cætsjh-up!


Hvor gammel var babyen din når han/hun lo for første gang?7 kommentarer:

 1. Så herlig! Min ene datter var bare tre uker da hun lo for første gang. Jeg sa: Aaaaaatsjoooo!!! Da kom latteren trillende. Jeg har det på video.

  SvarSlett
 2. Det er så herlig når de ler! :) Datteren min er tre måneder om en uke, men jeg husker ikke helt når hun begynte å le. Et par uker siden kanskje? I dag oppdaget jeg tårer når hun gråt, skjønne vennen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det blir aldri kjedelig å høre babylatter! Ikke etter tre barn på 4 år engang! :P

   Slett
 3. Min er 2 måneder imorgen, han ler litt nå :)på sin lille søte måte, hihi. :) og smiler et smil som får alle til og smelte :)

  SvarSlett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...