30. des. 2012

1 La Musica!

Ingenting er som en pianokonsert hjemme i stua, fremført av din egen 1,5åring. For en innlevelse -for en glede! 
La Musica! 

Jeg vet det er verdens største klisjé, men jeg tror faktisk, helt seriøst at barna mine må være genier. Det må da være noe helt unikt og utrolig spesielt ved dem når de kan få meg til å føle meg på denne måten? Jeg er hodestups forelsket, bergtatt, full av respekt og undring for dem! (Unntatt når de vekker oss kl 05.10. Akkurat da er jeg bare full av håpløshet.)
Men bare se på henne da. hun satt der kjempelenge og beveget fingrene så forsiktig og rytmisk over el-pianoet og beveget hele kroppen i takt. 

Genius. Det må jo bare være.
Om ikke hun blir pianist, så blir hun kanskje illusjonist. For de taktene hun viste der hun latet som hun spilte på ordentlig, mens demosangene rullet ut av høytalerene på el-pianoet, -de kan ikke læres. Det er medfødt! 

Sukk....

..Og sånn ellers har jeg planer om å lage noe godt som inneholder epler i dag. Vi har nemlig en enorm mengde epler som står og synger på siste verset på kjøkkenbenken.

Fin søndag til dere! 

1 kommentar:

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...