18. des. 2012

4 My Daughter the Designer

For noen dager siden kom eldste datteren vår hjem med denne keramikkskålen fra barnehagen, og jeg syns pokker med den er så fin at jeg må vise den frem.


Hun hadde laget den helt selv, (noe jeg måtte ha bekreftelse på for det trodde jeg ærlig talt ikke at ungen hadde klart...-fæl mamma jeg er!) og jeg ble mildt sagt satt ut. For se på denne fabelaktige skålen da! Den er ganske nære på designer-nivå tør jeg påsta! Skikkelig delikat mønster og fargene passer utrolig godt sammen.
 Ikke no' kunst og håndverk-ræl det her altså.
Perfekt pepperkakeskål!
Aner ikke hvor hun har fått designer-genet fra, for det eier ikke jeg for å si det sånn...
Nå skal vi straks på foreldresamtale med førskolelærern til Lillesøster. Blir spennende å få en oppdatering om utvikling og pedagogiske mål osv. Utrolig hva man kan bli interessert i når man får barn...
Etter møtet er det rett på akupunktur for min del. Skal få satt noen gode nåler og det gleder jeg meg til for nå er det altfor lenge siden sist.
 Men først: en (absolutt ikke koffeinfri) kaffe. Slem gravid!

Ha en toppen tirsdag! 


4 kommentarer:

  1. Så nydelig! Jeg har et fat og en skål i nydelig koboltblå farge som sønnen min har laget på skolen, og jeg passer på dem som en hauk :) Så nydelig fin header du har fått forresten! Klem fra Anette :)

    SvarSlett
  2. Veldig stas med selvlagte ting! Flinke unger vi har :) Så gøy at du likte headeren. Laget den heeeeilt sjøl ;)

    SvarSlett
  3. Wow! Hun er den fødte kunstner! FLINK :)

    SvarSlett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...