21. jan. 2013

14 33 weeks -what's YOUR superpower?


tyskertosa mammalivet i berlin
En litt over middels sliten (men stolt!) rugemaskin. 
Okei, ta det bildet med en klype salt da. Men jeg mener det som står der. Herregud. Nå nærmer det seg. Jeg skal bli guttemamma. Jeg skal bli TREbarnsmor. Men først, skal jeg bli enda litt rundere i kantene, bekkenet skal verke enda litt til, lungene skal skvises, mageskinnet skal strekkes til bristepunktet og blæra skal brukes som boksepute i noen uker til. Nevnte jeg at jeg er stolt?
Jaja, så kanskje noen blir lei av maset mitt om hvor fantastisk kvinnekroppen er osv, men come on, jeg lyver jo ikke akkurat.

 Det er sinnsykt at den lille cellen som gravde seg fast inni livmoren min for 33 uker siden har blitt til en liten, perfekt gutt på over 2 kilo!

gravid mage uke 33
Sitat fra Tyskeren(mannen min): "Du er liksom 200% kvinne når du er gravid."  Well, I try honey.

Jeg får mange rare spørsmål for tiden:
 "Er du sikker på at terminen er riktig?"
"Det MÅ da være to inni der?" 
og
"Spiser du bare is?"  er de som topper listen.
 Svar: JA, NEI og NEI -bare nesten.
Men takk for omtanken liksom. ;)

Det var noen som lurte på hvor mye jeg hadde gått opp i vekt. 
Svaret på det er: ganske mye. 
Ikke så mye at jeg ikke tør å ta heis lenger, men vi snakker double digits folkens! Heldigvis driter jeg i det. For rundt er riktig og skjønt i disse omstendigheter, og jeg spiser balansert.
 (om enn litt i overkant mye sukkerfri is...)

Kroppen min lager et nytt menneske, og det skal jeg bare nyte og feire. Mulig dette er siste gangen jeg får ta denne reisen. Da er det om å gjøre å gjøre det meste ut av den.

gravid bilde uke 33
Beklager til min kjære tenåringssøster som nok vil finne disse bildene litt i det flaueste laget. Glad i deg å!

Jeg er langt i fra den sprekeste, hippeste gravide dama på kartet, men jeg innrømmer at jeg føler meg spesiell med denne skatten on board. Jeg liker de über-kvinnelige formene, selv om det er litt tungt å bære denne skipsbaugen av en mage.

 Skikkelig DAME er jeg, når jeg er gravid. I motsetning til vanlig. Da er kroppen min litt mer rett opp og ned liksom, og ikke så curvy. Nå skal det sies at jeg har så og si vært gravid hvert kvarter siden 2009, (3 barn på 4,5år..) så kanskje jeg bare rett og slett er blitt mer vandt til å være rund og struttende enn å være ikke gravid? 
Who knows. Jeg føler meg i hvertfall tipp topp for tiden, og blir så glad av å se alle de forskjellige, flotte, struttende magene rundt om kring. Jeg vet at noen ikke syns det er så artig å være gravid. Litt sånn hadde jeg det i mitt første svangerskap. Jeg syns ikke jeg tok meg godt ut i det hele tatt, og likte ikke å ha kurver ut til alle kanter.

 Men nå har jeg forandret mening. Det finnes ikke noe skjønnere i mine øyne.Hva  mener dere? 

 Følte du (som er mamma) deg vel i din gravide kropp, eller føltes den fremmed?
Papper: Er den gravide kvinnekroppen bare flott eller litt awkward å forholde seg til?Ps: takk for alle de flotte tilbakemeldingene på dette innlegget fra lørdag. Varmer i hjerterota!

14 kommentarer:

 1. Du ser helt fantastisk flott ut! Jeg følte meg både vel og spesiell med min gravide mage. Fin kveld til deg!

  SvarSlett
 2. Nydelig mage du har ;)
  Vettu føler meg ganske vel, er stolt over kulen min! ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk. Ja det har du all grunn til å være!

   Slett
 3. var kjempeglad i kroppen min mens jeg gikk gravid. gleder meg til neste gang, om jeg er så heldig å få oppleve det! :)

  SvarSlett
 4. Du siehst total super aus!:) Hvordan er det å være mor i Tyskland? Jeg bodde seks år i Hamburg og elsker den byen. Fikk barn der, og to år etterpå flyttet jeg hjem til Norge. Mitt inntrykk er at tyskerne er ganske gammeldags når det gjelder mors/farsroller, men det var kanskje bare jeg som var uheldig;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Danke! Tjah, hvordan det er...det kunne jeg brukt veldig lang tid på å svare på :) Men kort sagt syns jeg det er helt ok å være mor i Tyskland. Annerledes, mtp alder... spesielt i Berlin, så er jeg skikkelig friiik som er i tjueårene og har barn! Jeg føler det kommer helt an på hvem du snakker med når det kommer til mor/farsrollen. :)

   Slett
 5. Oh my! Her var det mye bra! Takk for at jeg oppdaget bloggen din - den er jo helt genial! Nå har jeg noe nytt å følge med på! :D

  Gravid kropp? Jeg føler meg strålende! Jeg elsker å strutte rundt med magen, og for første gang så lenge jeg kan huske elsker jeg virkelig kroppen min (ikke at jeg ikke likte den før, men dette er en helt annen dimensjon). Det virker som om kjæresten forguder meg, kroppen min og den lille jenta som bor der inne også :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Ja værsågod du, og velkommen :D preggo-kroppen er toppen. :) (ok, det sier jeg nå, men når terminuka kommer synger jeg *muligens* et annet vers..)

   Slett
 6. Å for en herlig kommentar, "I grow humans!" Elsker den :)
  Her har du en ny følger, du skriver veldig lettleselig :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig! Velkommen skal du værra ;)

   Slett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...