4. jan. 2013

0 Confessions of an Anti-Grinch

Okay, så har jeg aldri prøvd å la julepynten stå fram til påske, og det kan hende jeg hadde begynt å rynke på nesa når julegrana var begynt å råtne i kantene i begynnelsen av februar, hvis jeg hadde fått det som jeg ville og vi hadde beholdt treet for bestandig. Men, jeg tilstår at jeg godt kunne hatt både nisser, stjerner og engler i hus i hvertfall et par uker til hvis det var sosialt akseptert. Jeg er en skikkelig anti-Grinch, eller juletøs rett og slett...

Hos oss fikk julegrana stå til i dag, eller 11.juledag som jeg kaller det. Jeg syns det er så vanvittig trist å pakke bort jula at jeg alltid får en ganske kjip periode, på grensa til en mild depresjon de første dagene etter at Rudolf og co. takker for seg. Bare se da! Hvem vil liksom pakke ned og gjemme disse shiny, finfine tingene?
Hadet mini-julekuler/Hadet glassengler/Hadet Nissen med bjellebeina/Hadet fine Karen Blixen gullkransen. Bare 331 dager til vi sees igjen.
Jeg vet at mange syns denne overdrevne juleglorifiseringen er irriterende, men jeg kan ikke noe for det. Jeg elsker julen like sterkt nå som jeg gjorde da jeg var barn, og jeg håper det aldri forandrer seg. 


Har du sagt adjø til Rudolf og Nissen?
Er jeg den eneste som gråt litt når treet var borte?
___________

Okay, so I never actually kept the christmas decor and tree up until easter, and it might very well be that I would start doubting my love of Christmas in early Febuary when the tree would start to rot, but I would gladly keep the santas, angels and stars around for at least a couple of more weeks -were it not generally frowned upon.

I think I might be the Anti-Grinch.

Our Christmas tree got to stay until today, or the 11th-after-Christmas-day as I call it. Oh after-Christmas is so depressing... I always have a down-period, closely related to a mild depression, the first few days after Rudolph and friends say their goodbyes. 
I mean, just look at those pretty, shiny things! Who really wants to put them away for 331 days a year!?

How about you? Did you send Santa on his way yet? Am I the only one who cried a little when the tree was thrown out?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...