5. jan. 2013

2 Helge-k(a)os

God helg! Her har vi vært oppe siden klokken 7 og grepet dagen. Nå sitter vi i stillhet  i vår ryddige leilighet på vårt ryddige kjøkken og nyter en rolig frokost med våre døtre. 
-Kødda.

Okay, greit. Det er aldri helt ryddig her. Jeg prøver og prøver, men det å holde et hjem ryddig og rent mens man har to barn hjemme er som oftest som å forsøke å pusse tennene mens man spiser oreokjeks. Lite effektivt altså.

Men jentene er som alltid en fryd å ha i hus. De deler gledelig leketøy med hverandre slik at vi knapt legger merke til dem i mellom latterkulene deres, og det er så harmonisk at hele ligner en Disneyfilm. 

-Ok, ikke helt sant.
action
De har sine øyeblikk.
Det kan bli ganske opphetede diskusjoner i mellom dem om hvem som er den rettmessige eieren av vesker og xylofoner iblandt, men heldigvis finner de alltid sammen igjen, og det virker som de for det meste er ganske tilfreds med hverandre. For noen kvelder siden sa faktisk Storesøster "jeg elsker deg" og gav Lillesøster et stort SMASK i panna mens de lå i sengen og skulle sove. Sånne ting nuller ut all trassen deres som vi må takle og all meklingen vi gjør dag ut og dag inn. 

Fantastiske små mennesker er dere! (og det var ikke ironi. Dere er gode.)


Men tilbake til poenget... -det er lørdag, og vi skal prøve å få noe fint ut av denne dagen. Jeg er smådeppa siden all julepynten er borte, og trenger noe til å distrahere meg selv med, så jeg skal på salg. 
Storesøster L (3,5år) foreslo i gårkveld at vi skulle ta med juletreet vårt (som ligger nakent på verandaen) til dyreparken og fóre elefantene med det. 
Jeg hadde egentlig tenkt å kremere min kjære julegran, men kanskje death by elephant er kulere, eller?

2 kommentarer:

  1. HAHAHA! Akkurat sånn er det hos oss også.. alltid rotete.. og jeg liker egentlig ikke rot, men har lært meg å overse det - og noen ganger er jeg rett og slett for sliten til å bry meg. Tungt med barn, men selvfølgelig verdt det altså.. ikke misforstå:) Rotete, grisete og fullt av kjærlighet:)

    SvarSlett
    Svar
    1. hehe ja :) De er så vittige. Rett før de skal legge seg, så er det som de får lopper i blodet og det tar HELT av. De roter ut ALT de finner og strør rundt seg med elefanter og lekebiler om de får leke uforstyrret. Akkurat som om de tror jeg kommer til å kjede meg i hjel etter de har lagt seg så de føler at de må ordne med litt jobb til meg før de sovner...

      Slett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...