18. feb. 2013

27 37weeks -The window

37 uker har kommet og gått. Endelig er vi innenfor "the magic window". Nå har Lillebror lov til å komme! Dagens photoshoot ble kjempelang og jeg tok sikkert hundre bilder... 
"Mamma du må ikke sitte der! Vinduskarmen knekker!" Eh jo takk for deeeet kjære lille. 


Jentene ble født på termindato (Storesøster) og 4 dager over (Lillesøster), så jeg har ikke særlig store forhåpninger om at Lillebror bestemmer seg for å komme før 10.mars. 
Det føles fortsatt som en liten evighet når jeg tenker på at det kan være 5 uker igjen, men samtidig så er det jo litt spennende, for i teorien kan Lillebror komme når som helst nå.
Jo nærmere vi kommer terminen, jo mer tar det av med tanke på utfoldelse og eksperimentering på den ukentlige hjemmephotoshooten... Jeg gruer meg nesten litt til magen blir borte, selv om jeg vet at jeg får verdens største premie i steden. Det er bare noe helt spesielt å gå rundt å bære på et nytt liv, og jeg skal virkelig passe på å nyte og sette pris på disse siste ukene. Og de skal dokumenteres godt, sånn i tilfelle dette blir helt siste gangen jeg er så heldig å få ha baby i magen. Denne serien under her ble kanskje litt vel på den artistiske siden, men jeg likte den. Vad tycks?Stakkars sjuke Storesøster lå i sengen og instruerte meg med den hese pipestemmen sin.
"Se opp nå mamma. Slutt å gjøre sånn med armen. Hør på meg da!" 
Det er vel ikke lenge til hun overtar fotograferingen også.  Hun vet at Lillebror kan komme når som helst nå, og spør hele tiden om ikke han bare kan værsågod å "smette ut snart." Hah! om det bare hadde vært så enkelt gitt... 

Det ble som sagt enormt mye med bilder, men jeg tror jeg lar det holde med disse. Så kommer kanskje flere i morgen hvis jeg får tid til å gå igjennom resten. 

Meeeen en liten tulleserie måtte det jo bli...
People: meet sporty mum! Den hittil ukjente superhelten som er så myk og rund, men som har muskler av stål som holdes skjult helt til hun må bære to syke skrikerunger i seng midt på natten. Hoho! Watch out!


Jeg ber om unnskyldning til min tenåringssøster B, som kommer til å bli om mulig enda flauere over å være i slekt med meg etter dette stuntet. Beklager dypt fra hjerterota søs, men jeg kan ikke noe for at jeg er superkul.

Hvis dere har forslag til bilder og tull jeg kan finne på med denne kulemagen før den blir borte, så er det bare å skrike ut! Veldig stas med inspirasjon til foto ;)


Mammaer: når ble deres barn født ift termin?
Dere som har flere barn: Finnes det håp for at jeg slipper å gå over tiden siden dette er 3.mann?

27 kommentarer:

 1. Du er kjempefin!! :)

  Jeg fødte åtte dager over termin. Fødselen begynte på dag 7 over termin :) Håååper jeg føder litt tidligere nå asså ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk:)

   Satser på du føder tidliger nå ja. Hver dag på overtid føles jo som en måned!

   Slett
 2. Eg fødte 6 dager FØR termin. Babyen låg feil vei og det vart oppdaga då eg kom på sjukehuset, 35 min før jenta var ute. Jadda.. Men det gikk bra! Nøyaktig eit år sidan i overimorgon.. Eg er litt mimrete om dagen nemlig, så det er gøy å følge med på deg.
  Bra innlegg om hjemmefødsel forresten -At du tør! tenkte eg først, men etter å ha lest det skjønnar eg deg 100%.
  Masse lykke til!!

  Geta

  SvarSlett
  Svar
  1. Oj.. ja det er nok litt av en minnerik fødsel med en slik overraskelse.
   Takk skal du ha :)

   Slett
 3. Du har termin same dag som en venninne av meg og jeg følger spent med på dere begge :) Sønnen min kom fire dager før termin, akkurat som bestilt ;) Som sagt tidligere så ser du flott ut! Når jeg var 37 uker på vei var jeg full av vann og stratos og det hjalp ikke med 37 ukerliggende på sofaen heller :p

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk. Jeg føler meg ganske blubben og tung noen ganger altså... Har jo gått opp en deeel kilo for å si det slik, og det merkes. Men samtidig det er godt å være litt ordentlig dame også :) Har jo en ganske guttete og "rett opp og ned" kropp til vanlig.

   hehe, nam stratos :) Heldigvis finnes det ikke her i Tyskland, for ellers så hadde jeg sikkert tenkt på stratos resten av uka ;P

   Slett
 4. Jeg vet det ikke er noen sannsynlighet for at det skjer, men jeg håper fryktelig på å få høre navnet til Lillebror (forsåvidt jentene også) når den tid kommer! Synes det er spennende i og med at det mest sannsynlig blir uttalt på tre forskjellige språk :) forresten er du nå på delt førsteplass over mine favorittblogger, men du må fremdeles dele med litloo da :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Oj,wow. Det er ikke dårlig å dele førsteplassen med litloo :)

   Nei vi vil foreløpig ikke dele navnene til barna. Litt kjipt, men.. det er et kompromiss vi som foreldre har inngått mellom oss.

   Slett
 5. Hun kom mellom menstermin og ultralydtermin hun! 2 dager etter menstermin og tre eller fire dager før ultralydtermin!

  SvarSlett
  Svar
  1. ååå.. Vi har kun en ultralydtermin å gå etter vi. 19 dager igjen nå... baah det føles som en eeevighet hehe!

   Slett
 6. saa nydelige bilder jona! fantastske mamma og mage bilder :)
  forstemann kom 2 dager etter termin, og lillemor kom en dag foer - jordmor fortalte meg at det var vanlig at graviditeten var kortere med nr 2, 3 osv...

  la jentene male magen din!!! ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk!

   Håper virkelig det stemmer at graviditeten blir kortere, men jeg før min del fødte jo senere med 2.mann, så man kan vel aldri si helt sikkert. Spennende.

   JA du det var en kjempebra idé å la dem male magen! Håper jeg rekker det!

   Slett
 7. Så flotte bilder. Er du modell på ordentlig, eller (når du ikke er gravid)? Ble litt nysgjerrige på om du jobber...

  Her kom nr 1 nesten en uke før termin. Nr to lot vente på seg, - på dag 13 på overtid ble jeg satt i gang.
  Sanna

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Sanna.
   Nei jeg er ikke modell hehe. Kanskje litt wannabe innerst inne ;)
   Åh hjelpes 13 dager over... da hadde jeg vært rimelig gåen da. Håper jeg kommer i gang før den tid :)

   Slett
 8. Wow! Very nice pictures and your babybump is so gigantic...hihi! :o)

  Jenny

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe thanks. Jupp, it's quite big. And I love it :)

   Slett
 9. Herlige magebilder :)

  Storebror kom 4 dager over termin (6 dager over min termin) og lillesøster kom 2 dager over termin (men 2 dager før min menstermin )
  Du kan ho iallefall ha håpet om at det skjer noe snart, skader helt sikkert ikke ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk June:)
   Hååper han har lyst til å komme litt før, eller rundt termindagen. 5 dager over sist var en skikkelig ildprøve for psyken hehe!

   Slett
 10. Nr 1: 5 dager over UL
  Nr 2: 10 dager over UL
  Nr 3: 3 dager over UL ( men hadde sikkert gått enda lenger over tiden om jeg ikke feiltolket maseriene til å være rier for tror fødselen satte skikkelig i gang når det sjekket åpningen...)

  Utrolig som den magen har vokst bare på de ukene jeg har fulgt bloggen din!:) Men du er utrolig sprek da.. på denne tiden i mine svangerskap lå jeg på sofaen og brukte magen som bord og oppsamlingsbrett til alle sjokoladesmulene... ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja den magen vokser noe enormt de siste ukene! :) Skulle kanskje tatt og laget en kollasj som viser hvordan den har vokst?

   Haha, jeg skulle gjerne ligget litt mer på sofaen jeg også da. :) Men jeg blir sparket bort av jentene hvis jeg ligger for lenge :P Og så må jo mannen ha mat stakkar. høhø.

   Slett
  2. Hehe.. jeg var for svær til at de klarte å sparke meg bort! :D .. og gift med en kokk som har en gane som syns jeg eksperimenterer vel mye ;)

   Slett
 11. Å så fin du er, og for en fin mage! Sa jeg det til deg.. ja, jeg gjorde sikkert det. Men sist jeg så magebildene dine ble jeg babysjuk, nå kjente jeg det igjen.. oh no!
  Her var det 2 dager over termin med storesøs, og 9 dager før termin med lille.. Vi flytta 10 dager før.. MULIG at det hadde noe med det å gjøre!
  Okei, hva med et skikkelig ´Demi Moore cover (vanity fair)" shoot neste gang! Tror det hadde slåt skikkelig an (kanskje ikke så mye hos lillesøsteren din eneste..) ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. ååå farlig den babysjuken! Hils til Jack og si han må passe seg ;P
   Ååå 9 dager før! Det hørtes topp ut. Kunne godt født om ti dager til jeg å:)
   hehe, jeg kjenner flere som har flyttet rett før babyen kom. Morsomt!

   Demi Moore! hahaha! Hun var jo helt nyydelig da, og så stor og fin mage! Men jeg tror kanskje det ville blitt i det sterkeste laget for min søster. (Og alle som kjenner meg for den slags skyld. Og ungene når de blir større og og og...) Egentlig litt dumt at man tenker sånn da, for det er jo helt naturlig og kjempevakkert. Skal tenke på det men lover ikke noe :P

   Håper Paul snart blir ferdig med bildene fra 35ukers shooten i studio. Er så spent!

   Slett
  2. He he ser den, jeg prøvde meg på det selv. Følte ikke helt at det ble noe offentlighets-materiale.. Men har ei venninne som gjorde det, med vest, det ble kjempekult! Du kan jo også ha masse ballonger å leke med, i masse farger, tror jeg vil bli kjempefint!! Ja det blir spennende med Pauls bilder!:-P
   Skal skal si han skal passe seg! ;-)

   Slett
  3. Dette her var i det flaueste laget, men hvis du finner ut av at du skal ha en Demi Moore photoshoot, si ifra til meg først så jeg får tid til å grave meg ned i jorda.

   Slett
  4. HAHAH glad i deg å Birta ;D Lover å si ifra :P

   Slett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...