17. mar. 2013

12 Sieben

Ja her er det om å gjøre å være kreativ... Terningen går jo bare til seks, så nå går vi løs på kortstokken. Siden tallene på kortene ikke går går høyere enn 10 så syns jeg det passet fint. Lillebror BØR jo være her innen 10 dager på overtid, altså på onsdag. Vil ikke ha noe bildekort her!

Gårsdagen var veldig avslappet og fin. Svigermor hentet jentene i sekstiden på kvelden, og mannen og jeg hadde en deilig barnefri kosekveld med godis, alkoholfri øl og film. 

Likevel så valgte ikke Lillebror den 16. til å bli fødselsdagen hans. Da jeg la meg i gårkveld så var det akkurat som om jeg bare visste at han ikke ville komme denne natten, og det var ganske tungt. For det hadde jo vært perfekt om han kom mens jentene overnattet hos svigermor! Jaja, han har vel andre planer...

Det føles litt som tiden renner ut for oss og hjemmefødselplanene. Jeg får stadig sånne vonde stikk i brystet når jeg tenker på at vi muligens må på sykehus for igangsetting. Men jeg prøver så godt jeg kan å holde motet oppe og ikke tenke for mye på det. Tror ikke det hjelper å bli anspent og stresset. 

Tyskeren og jeg har nettopp spist en kjempesen frokost helt for oss selv. Deilig! Jentene er fortsatt hos svigermor, men kommer nok hjem veldig snart. Solen skinner i Berlin i dag, og minusgradene er endelig borte. 
Nå skal vi bare prøve å ha en avslappet og fin søndag sammen, for en ting er HELT sikkert, og det er at dette er den aller siste søndagen vi får som en familie på fire!


12 kommentarer:

 1. Så spennende. Håper han kommer snart :-) Lykke til!

  SvarSlett
 2. Du klarer deg kjempefint, og siden du var så moden på kontroll, tror jeg nok at du slipper å bli satt igang. Han trenger nok bare disse dagene for å bli helt klar! Er forresten jeg som har 3 barn på samme alder som deg. Etter at lillebror kom til verden, har jeg ikke vært verdens mest tålmodige mor! Leste innlegget ditt om idle parenting på nytt i dag, og nå føles alt bedre:) takk for super inspirasjon, liker bloggen din så godt!
  -K-

  SvarSlett
 3. Sååå spennende dager du har foran deg :) Jeg har mens termin på Fredag :) Og UL termin 30 :)

  SvarSlett
 4. Lykke til - etter hvert som dagene går blir man jo mer og mer sikker på at det aldri kommer til å skje noe...men i realiteten er man jo nærmere og nærmere en fødsel! Med nummer fire ble jeg satt i gang, 13 dager etter termin. Det gikk kjapt og greit.

  SvarSlett
 5. Fella heller, der røyk sjansen min til heder å ære... Håper virkelig gutten kommer snart, unner deg virkelig hjemmefødselen. Vær modig og sterk og mist ikke motet! Jeg heier fortsatt på deg og Lillebror:-)

  SvarSlett
 6. Masse lykke til! Har aldri kommentert her før, men følger spent med! Heia heia! (Du har forresten fått en fast leser i meg, veldig velartikulert, kreativ og fin blogg og du er jammen meg flott!)

  SvarSlett
 7. Ah... jeg var så sikker på at du skulle slippe å gå utover terningen.
  Krysser fingrene for at han snart vil ut å hilse på:)

  SvarSlett
 8. Ahh det er sååå kjipt å gå og vente på baby, jeg vet alt om det. Jeg gikk jo å venta på min prins at han skulle komme litt før tiden men han gjorde ikke det. Han kom under den planlagte fødselen. Nå har han vært hos oss noen dager å det føles som han har vært her lenge. Rart med det, det er som han alltid har vært her. Lykke til når den tid kommer.

  SvarSlett
 9. Huff... jeg lider med deg nå! Det er ikke noe kjekt å gå på overtid så lenge! Det er akkurat som om mållinjen flyttes etter hvert som en nærmer seg. Men som du sier, ikke lenge igjen nå! Jeg sender noen gode vibber i din retning og håper lillebror finner veien ut til verden snart :)

  SvarSlett
 10. Shit, jeg håpet virkelig å ikke se noen 7er, men det ante meg at det kanskje var saken da det tikket inn noen ord fra deg i natt. Men.. i dag kan være dagen! Hold motet oppe, Jona! Den lille luringen av en lillebror dukker nok opp snart. Jeg heier på deg her fra undersiden!

  SvarSlett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...