16. mar. 2013

20 Six

Sinnsykt god jeg er til å bake baby altså. Seks dager over. Lett som en plett. Jadda.
I dag skal svigermor ha jentene på overnatting slik at Tyskeren min og jeg kan ha en skikkelig avslappet kosekveld med middag og film, helt for oss selv. Hvis ikke det gjør susen, så gir jeg opp denne avslapningsplanen min. 

Heldigvis virker det som om Storesøster er mer tålmodig enn det jeg er. Hun finner alltid nye og spennende måter å få tiden til å gå på. Sånn innimellom trassanfallene. Det er godt en av oss har noe annet enn fødsel å tenke på

Lillesøster vil fortsatt ikke gå med på at det faktisk er en baby i magen min. Hun tror vel at mamma bare har fått en HEFTIG ølmage i løpet av de siste 9 månedene, så hun lever i lykkelig uvitenhet om fødepresset som bygger seg opp som en tjukk tordensky i heimen. 

Hvis ikke Lillebror ser det for godt å komme til verden før mandagen er her, så har jordmor sagt at vi kommer til å gå litt "hardere til verks". Lurer på om hun snakker om Wehencocktail da... Jeg er ikke helt sikker på at jeg er så keen på akkurat det der. Men gjør nok heller det enn igangsetting på sykehus... 
Det var noen som spurte om hvordan de regner svangerskapslengde i Tyskland, og det stemmer altså at de regner 40+0 i steden for 40+2 eller 3 som i Norge. 
Så senest på onsdag vil de (i teorien) begynne å vurdere igangsetting. Med en baby som allerede er over 4kg kan vi nok ikke vente i 14 dager. Men vi håper virkelig at Lillebror vil ut før den tid. Medisinsk igangsetting er jo det siste vi vil ha, siden jeg skal føde hjemme, og jeg begynner virkelig å føle på presset nå. I dag tidlig var det ganske tungt for psyken å våkne og fortsatt være gravid. Heldigvis har jeg en fantastisk mann som er så flink til å ta vare på både meg og jentene. Uten den støtten ville jeg nok ha blitt helt koko for lengst.


Nå skal jeg ta meg en gåtur i solen, sette meg på en benk og bare være litt i fred. 
Før eller senere braker det nok løs. Jeg håper bare det skjer av seg selv.ps: Takk igjen for alle de herlige hilsenene. Det er utrolig hvor mye det faktisk hjelper å vite at man har en sånn god heiagjeng der ute. 

20 kommentarer:

 1. Oi, se der fikk jeg svar, gitt. Takk. Da er det oppklart :) Jeg ser godt den at du ikke vil vente i 14 dager med å få ham ut, altså. Jeg heier på deg og venter i spenning på at han kommer (helt av seg selv - det skal vi nok sørge for med ren tankekraft;)!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Vilde! Ja dere får sende meg noen skikkelige fødetaneker. Vil ha ham ut nå!

   Slett
 2. Hohoi nå kommer han snart, jeg føler det på meg ;) Masse lykke til! Vi følger spent med på dere :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) Ja nå MÅ han rett og slett komme veldig snart. Ellers blir han kastet ut stakkar :/

   Slett
 3. Masse lykke til, skjønner godt du er litt sliten å lei. Vet altfor godt hva du mener med den skuffelsen om morgenen. Gikk 16 dager over med gutten vår, det var mer enn lenge nok!! Krysseralt for at han kommer snart :) klem

  SvarSlett
  Svar
  1. 16 dager! uff så tungt!
   Tusen takk Camilla.

   Slett
 4. Jeg gikk seks dager over, men fødte uten å blli satt i gang på ABC. Fikk en super fødsel, så det håper jeg gjelder for deg også! Heia heia! Husk at du nå er nærmere enn du noen sinne har vært. Mr. baby kommer bare plutselig! Må også bare si at jeg er så glad for at du orker å oppdatere bloggen i ventinga. Jeg er innom her flere ganger om dagen for å se hva du skriver. Topp og velskrevet blogg:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe, jeg toppet den. 7 dager over nå :P Men ja, det kan jo umulig være lenge igjen nå, for hvis ikke han kommer av seg selv, så blir han truet ut av leger på sykehuset innen neste helg. Men det vil vi absolutt ikke ha noe av, så vi får håpe han tar til vettet og kommer ut i dag eller i morgen.

   Oppdateringene er faktisk litt gode å ha. Fordi man glemmer så fort denne tiden. Etter fødselen så føles det som om det gikk kjempefort, og jeg blir veldig nostalgisk og tenker på ventetiden. Da er det kjempekoselig å kunne bla seg tilbake og lese om de siste dagene før fødsel :)
   Tusen takk for at du leser bloggen Anette Linnea.

   Slett
 5. Lykke til:) slappe av og kose dere uten barn, det hjalp her når minste babyen vår ble født for snart tre uker siden!
  -K-

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk :) Vi koste oss veldig. Var kjempegodt å puste ut litt og bare være sofadyr en hel kveld. Men Lillebror vakke helt klar ennå, desverre:p

   Slett
 6. Nå er det nok, altså, den lille må komme ut og hilse på!

  Ønsker deg en fin kveld sammen med din kjære, så godt å ha en barnefri kveld før magen blir liten igjen.

  SvarSlett
 7. Masse lykke til <3
  Håper det starter av seg selv. Det er mitt store ønske denne gangen også. Vil oppleve det :)

  Håper det starter i natt. Da har dere barnevakt i boks i tillegg ;) Perfekt!! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. takk, men Lillebror var ikke helt klar enda. :P Skikkelig treiging dette. Håper han har i det minste blir født raskt når han først kommer :P

   Slett
 8. Han kommer nok av seg selv skal du se.
  Jeg var livredd for å gå så mye over at jeg mistet plassen min på ABC, men han kom 4 dager over termin.

  Satser på at han bare begynner å gi deg grå hår før han kommer til verden!

  SvarSlett
  Svar
  1. Uff ja det skal være sikkert og visst at han gjør mammen sin litt nervøs her. :P

   Slett
 9. IKKE for å være en av de irriterende kjærringene som MASER om fødsel (husker det GODT sist sv.skap.. "har du ikke født ENDA?!? Herregud OSV OSV" du kan vel regla!?) men nå har jeg vært innom bloggen din utallige ganger den siste uka og bare VENTER! Er så fryktelig dårlig til å kommentere, men nå som jeg endelig gjør det, kanskje det bringer hell?
  Ønsker deg ihvertfall all hjertens lykke til og håper VIRKELIG det starter av seg selv! Det gjør det NOK til slutt, men veldig kjedelig å vente... Gikk jo selv 10 dager over termin... Uheldigvis for meg endte det i sv.skapsforgiftning så jeg hadde jo ikke noe VALG at det skulle skje av seg selv... Unner ingen det...
  Altså - fødsel er vondt, men jeg TROR at det er mer smertefult å bli satt igang med medisiner!? Det er jo ikke naturlig mener jeg og kroppen kjempet HARDT for å ikke gå i fødsel, det merket jeg godt selv! Tok jo hele 3 dager før han endelig var ute..

  Så krysser fingrene mine for deg i natt, og sender MASSE fødestøv! Gravide damer har jo den magiske evnen å kunne tenke andre i fødsel hihi :)

  Gleder meg veldig til å lese lykkeinnlegget om noen få dager <3 <3

  Stor varm klem fra meg <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja nå begynner det å bli rimelig mye facebookmeldinger og telefoner fra folk som uffer seg over at jeg ikke bare kan se å trøkke ut den ungen... :P
   Håper det skjer av seg selv ja.
   Tusen takk. :)

   Slett
 10. Åå! Ikke ennå?:( hehe... håper fødselen går akkurat som du har tenkt, hjemme, og at du føder nuh, hihi!;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei ikke no fødsel enda desverre... håper det starter med et smell snart :)

   Slett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...