13. mai 2013

12 MANDAGSBILDER: Igjennom dine øyne

Hva jeg ville gitt for å få se verden igjennom dine åtte uker gamle øyne. For måten du tar den inn på, sier meg at det må være en fantastisk opplevelse.


Du nyter fargene, formene, kontrastene. Alt er så stort og spennende. Du hever øyenbrynene i overraskelse stadig vekk. "OJ hva var det! Så FINT!" og så smiler du. 

Du har dine favorittfarger allerede. Grønt og rødt er så stilig at du blir helt fiksert. Du kan stirre og stirre uavbrutt i mange minutter uten å lage en lyd. Bare ligger der og tar innover deg skjønnheten og alt det nye, mens jeg ligger der og stirrer på deg, og nyter din nysgjerrighet.Tenk å få være like ny som deg på denne planeten igjen i noen øyeblikk.

12 kommentarer:

 1. Du har en fantastisk evne til å glede deg over barna og nyte øyeblikkene!
  Jeg er også mor til 3 på samme alder som dine, og jeg henter masse inspirasjon fra deg!
  Du har reddet mange dager for meg:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Det er så gøy med lesere som har barn på samme alder :)

   Slett
 2. Jeg skulle gjerne oppleve det samme i noen øyeblikk :). Så skjønn han er!

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder og nydelig skrevet!

  SvarSlett
 4. Tnååå, lillegull <3

  Tenk, hvor fantastisk de har det!! :-D

  SvarSlett
 5. Åh, Jona, det må sies at jeg er skeptikeren nr. 1 når det kommer til mammablogger. Men din blogg er som et frist pust inn i en annen verden! Fokuset er på deg, hva du gjennomgå, oppdrag av unger. Og med måten du viser oss små glimt inn i en kaotisk dag, men forskjellige sokke og kunstverk på bordet . Ja, det gjør meg glad! Du har AKKURAT nok selvinnstinkt og fornuft til at barna deres ikke kommer grinende tilbake om 19 år og forlanger sensur. Nei, JOna, så på. Vi gjerne høre mer om livet ditt og eksteskapet og de skjønn ungene. Du innspiserer til tusen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Å i heiane for en superhyggelig kommentar! Vet ikke hva jeg skal si annet enn TAKK for at du tar deg tid til å legge igjen ord her. Det varmer ;)

   Slett
 6. Kjempefin blogg, og jeg blir bare mer og mer fan av deg. Du burde ta patent på aale de patestiske mamma-bloggene som eer bare fulle av TMT og desperasjon. Beundrer virkelig samarbeidet mellom deg og Tyskerern, og at du er så heldit til å få "en kone" som hjelp <: Love it! Du skriver engasjerende og bra, og det er ikke bare verpesyke som følger bloggen. FOr min del er jeg glad det finnes oppegående jenter i samme alder, som likevel velger det som er RETT for dem! Stå på! Klem fra AL

  SvarSlett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...