13. mai 2013

8 En ekstremt god nummer to

Jeg har en kone. Hun er blond, hun er smart, hun er skjønn.  Jentene mine forguder henne. Kona mi bor langt borte, men av og til kommer hun på besøk, og det er alltid like herlig å ha henne her.
Velkomin elskuleg!Ok, greit, jeg har ingen kone. Ikke sånn på papiret hvertfall. Men jeg har en nydelig, fantastisk venninne som går under kallenavnet "Kona" fordi hun er så sinnsykt flink med ungene mine, og meg. Når jeg er vanskelig...

Hun er kommet for å være min partner og hjelpe meg med ungene slik at Tyskeren min kan fokusere så mye som mulig på studiene i noen uker. En slags stand in, vikar, understudy, eller en ekstremt  god nummer to.

Seriøst. Hva skulle man gjort uten sånne venner?


8 kommentarer:

 1. Så deilig! Det er jo alltid givende og gøy å hjelpe til når man vet at man blir satt pris på :-)

  SvarSlett
 2. Venner og familie er livet:D

  SvarSlett
 3. Så fin blogg du har! Med mine tre tette gutter er jeg jo pent nødt til å følge med her.. ;-) Gleder meg!

  SvarSlett
 4. Herlig! godt med venner som er der for en når en trenger det <3

  SvarSlett
 5. For en kone!! Vet du hvor heldig du er?! Sånne venner vokser ikke på trær!! Jeg skulle ønske at jeg hadde venner som bare kommer og er stand-in.. men det har jeg visst ikke når jeg tenker meg om, ikke noen som jeg ikke må BE om hjelp fra hvertfall.. og da blir det jo ikke.. ;-) Men jeg har flott og behjelpelig familie da <3

  SvarSlett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...