15. mar. 2013

31 Fünf


Oooog der var vi. Fem dager over. Dette er offisielt mitt lengste svangerskap! 

Dagen i går gikk som sagt til pampering av meg selv, jeg jeg syns det gikk ganske bra egentlig. Massasjen var det beste jeg har gjort på lenge! Fikk masse modningsrier etterpå, og følte meg varm og myk i hele kroppen.
I løpet av dagen fikk jeg huket at alt på listen min, og kvelden ble avsluttet med en Jim Carrey film på senga, og jeg følte meg veldig avslappet og enda mer fødeklar!

I dag har jeg vært på sjekk hos gynekologen min (gyn som tar svangerskaps-sjekker her i Tyskland, ikke fastleger) og alt står kjempebra til med Lillebror. 
Han har fortsatt masse fostervann der inne, morkaken fungerer fortsatt utmerket og han ble målt til å være mellom 4000gram og 4300gram. Men det var visst veldig vanskelig å måle sa legen, for han ligger jo så klemt inni magen, så vi skulle ta de målene med en klype salt. Vokst, det har han i allefall! En stor gutt blir det. Akkurat som søsteren hans, R. 

Ellers så sa legen etter undersøkelsen at kroppen min virket særdeles fødeklar og moden, så hun forventet fødsel innen 2 dager. La oss håpe hun har rett! Jeg har en følelse på den 16. som sagt, så dere får sende massive fødevibber min vei de neste dagene ;)

Da vi kom hjem fra legen, måtte jeg bare knipse noen bilder av babymagen. Sånn i tilfelle den er borte innen mandag... 
La oss håpe dette er aller siste gangen dere ser dette luftskipet av en babymage!
Rekker denne magen å bli 41 uker? Let's hope not!


Resten av dagen skal vi tilbringe sammen med jentene. De har vært i barnehagen i dag, og vi satser på at vi har hatt nok av sykdom for en stund nå! 


Som en av dere sa: terningen går bare til 6, så da satser jeg på at Lillebror kommer i dag eller i morgen;) Wish me luck. Jeg GLEDER meg!


31 kommentarer:

 1. Aa herregud, naa tror jeg faktisk at jeg er mere utaalmodig enn deg selv! ;-)
  Skynd deg'a lillebror!

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe, tja nå begynner jeg selv å bli litt utålmodig altså. Vil ikke tenke på igangsetting og slikt stress...

   Slett
 2. Så fin du er! Utrolig pen!

  SvarSlett
 3. Ååå, så nydelig mage! Den er virkelig helt fantastisk, altså! Jeg trykker meg inn på bloggen din i spenning hver dag og lurer på om noe har skjedd :) Men si meg: Regner de svangerskapets varighet annerledes i Tyskland? Her hos meg i Trondheim blir det i hvert fall regnet som 40 uker og 3 dager, som vil si at du ville vært 2 dager over her. Tja, det har vel ikke så mye å si uansett. Bebisene popper vel ut når de finner det for godt uansett ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja de regner annerledes her :) 40+0 ved termin.

   Slett
 4. Så fin du er!

  Satser på den 16. jeg også!:D

  SvarSlett
  Svar
  1. Jaa var det jeg håpte på også, men nå ser det ikke akkurat lyst ut for i dag. Ikke så mye som en ubehagelig kynner engang :/

   Slett
 5. Jeg blir like imponert hver gang jeg ser bilder av deg, over hvor utrolig fresh og nydelig du ser ut, enda du har to barn og er høygravid. Jeg har bare ett barn, og jeg ser IKKE så fresh ut :p

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Maria :) Jeg tror kanskje det kan ha noe med kostholdet å gjøre. Da jeg var gravid første gangen, spiste jeg veldig usunt, og det ser man virkelig på bildene. Jeg så kjempetrøtt og grå ut, selv om jeg ikke hadde noen barn enda :P

   Slett
 6. Artig terningbilete! Og som dei andre seier: du ser smashing ut!! Wow!:-) Men skjønnar godt at de er klare for at store vesle lillebror skal komme no, kryssar fingrane for at magefølelsen din stemmer:-) Lykke til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja nå er jeg VELDIG klar! Det hadde vært perfekt hvis han kom i kveld :)

   Slett
 7. Så fine bilder av deg :) spent på dine veine:) lykke til :)

  SvarSlett
 8. Mange varme tanker sender jeg din vei, du er flott! Lille go`gutten kommer når han er klar;-) Han har det nok ganske så fint der inne! Jeg synes magen din har sunket litt siden mandagsbildene også:-) God fredags kveld:-) Lykke til med fødselen, den går nok veldig veldig raskt og greit!
  Hege

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Hege.
   Ja han har det nok altfor godt inni der. :P

   Slett
 9. så FIN du er :D gleder meg til å se (hvis du viser?) ham når han kommer :D stakkars fastlegene i Tyskland, svangerskapskontroller er jo noe av det beste med jobben :) synes jeg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Nina.
   Kommer nok ikke til å klare å motstå å vise Lillebror til hele verden nei.
   Ja skjønner at svangerskapskontroller er kjempehyggelig for fastleger :) Men skjønner også at det liksom makes more sense å ha kontroller hos gynekolog. Heldigvis er mange fastleger veldig flinke på dette området da. Men jeg hadde en fastlege som var helt clueless i mitt første svangerskap. Han ante ikke hva han drev med, og måtte spørre MEG hva han skulle gjøre på kontrollen... haha!

   Slett
  2. for et surrehode da... skal innrømme jeg var ganske nevrotisk første gang jeg skulle i "ilden", men jeg har heldigvis gode og mer erfarne kollegaer som guidet meg gjennom det, og nå synes jeg det er så koselig ;) tror fosterlyden har en sånn anti-stress effekt på meg! Tror dog det hadde vært lettere å forstå alle "mamma-hormonene" dersom jeg hadde hatt barn selv, men jeg føler jeg begynner å skjønne dem... sånn litt etterhvert ;)
   Skjønner godt at du er lei nå, krysser fingrene for at lillemann skjerper seg og bestemmer seg for å vise seg for verden uten igangsetting!

   Slett
 10. Du er så fin!!! ♡ ♡ ♡
  En fantastisk mage og fresh og fin ellers!!! ♡ ♡ ♡

  Sender deg mange gode tanker og håper du slipper å vente så lnge nå!! Må jo være tungt for deg også nå!! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk Kristine. Begynner å bli rimelig tungt nå ja.

   Slett
 11. Fødevibber skal bli! Satser på at han er ute innen i morgen? ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk, men han er nok fortsatt godt plassert i magen :P

   Slett
 12. Jeg er også av de som klikker meg spent inn daglig i spenning:)
  Ønsker deg en fin og minnerik fødsel!!

  SvarSlett
 13. Jeg var inne å sjekka mange ganger i dag formiddag, følte litt på meg at i dag var dagen.. Men nei.. innlegget kom! Men hvem vet, kanskje nå!
  Fødevibber, fødetanker og fødelykkeønskninger fra meg <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei desverre så har det ikke skjedd noe mer :/ Merker fint lite på kroppen også. Hvis det skjer noe i dag, så blir det en STOR overraskelse altså.
   Tusen takk skjønne <3

   Slett
 14. Så utrolig spennende - at det kan skje når som helst! Men forstår også veldig godt at du begynner å bli lei nå.

  Lykkelykke til!
  Veldig koselig blogg du har! Gøy å lese:)

  Ha en fin fin dag!
  -Stine-

  SvarSlett
  Svar
  1. Litt lei, men mest stresset pga at jeg virkelig ikke ønsker å bli satt i gang.
   Tusen hjertelig takk Stine :)

   Slett
 15. Ser ut som om du har fått skikkelig Jolie lepper!!

  SvarSlett
  Svar
  1. hahaha takk søs, men det har jeg jo alltid hatt liksom... :P

   Slett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...