7. aug. 2013

22 Her vil jeg være


Jeg har mistet oversikten over hvor mange ganger jeg har gjort dette her, -å flytte. Og denne gangen er det med en utrolig bittersøt følelse at jeg går inn i prosessen enda en gang. For jeg elsker jo Berlin! Byen har blitt litt min i løpet av de tre siste årene, og jeg savner den og alle de vi tok farvel med. Men det var en god grunn til at vi valgte å flytte. Valget var en investering i fremtiden og samtidig et kjærkomment gjensyn med fortiden. Jeg ville hjem, og hjemme for meg er der hvor familien min er.


God mat og gode samtaler med 'familien' er det som gir meg følelsen av å være hjemme.


Når jeg sier 'familie', så mener jeg ikke bare typisk mor og far, eller besteforeldre. De jeg tenker på er også de menneskene som har vært med meg igjennom mange år, men som ikke nødvendigvis er av samme familietre. De fleste kaller det 'venner', men for meg så er de også familie, i aller høyeste grad. 

Jeg er så takknemmelig at jeg blir helt varm på innsiden. For jeg er så heldig å ha en fantastisk familie som alltid er der. Uansett hva jeg måtte finne på, og uansett hvor jeg er i verden, så vet jeg at jeg har dem i ryggen. Det er en ubetalelig følelse, og disse forholdene vil jeg ta vare på.

Det er så herlig å se at jentene våre nå også blir en del av denne familien. Jeg hadde store forventninger til at de skulle finne hverandre og bli gode venner, men turte ikke helt å ta det for gitt at det skulle bli slik. Man kan jo ikke tvinge folk til å bli venner.
Tja, de ser ut til å trives sammen de... 


Så det er med barnslig fryd at jeg nå ser frem til mange år omringet av familien min her i Norge. 

Kremen av kremen....
Her vil jeg være. 

22 kommentarer:

 1. Velkommen hjem :D <3 Gleder meg til å følge deg her hjemme i Norge også ;)

  SvarSlett
 2. velkommen tilbake til norge :)) nysgjerrig på om det ble land og strand eller by ? :))

  SvarSlett
 3. Hurra! :) Tusen takk for innlegget om bhgstart, veldig kjekt at du skreiv om det! <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy at du likte bhg-innlegget. Lykke til;)

   Slett
 4. Velkommen hjem! Jeg er også veldig nysgjerrig på HVOR i landet denne herlige familien har bosatt seg! Hadde jo vært supermorsomt å plutselig møte dere på gata i Oslo, mener jeg :)selv om jeg riktignok hadde blitt en anelse starstrucked..

  SvarSlett
  Svar
  1. Tvilsomt at du treffer meg på karl Johan desverre. :p

   Slett
 5. ØY !! jeg er jo ikke med på bildet :P:P

  - Hilde

  SvarSlett
 6. Så gøy at du kommer nordover! Velkommen hjem! :)

  SvarSlett
 7. Velkommen Hjem Jona! spennende :D

  SvarSlett
 8. Hei Jona, jeg har ikke fått med meg / forstått at det var Norge du/dere skulle flytte til. Så hyggelig at du er nærmere ! Vil nok savne litt info fra Berlin, det var nok det nærmeste jeg fikk fra Tyskland, dine inputs derfra. Velkommen hjem og all lykke til, til dere ! Mvh hilsen L.

  SvarSlett
 9. Så spennende! :) Hvor i Norge?
  Jeg gleder meg til den dagen jeg og tyskeren min kan sette kursen mot Norge å bli der!

  SvarSlett
 10. Velkommen heimatt! Spent på fremtiden hos dere, vet litt hvordan det er dog, returnerte selv til Norge etter nesten ti år i utlandet :-)

  SvarSlett
 11. Velkommen hjem Jona! :D Endelig er gjengen komplett!

  SvarSlett
 12. Da tippet jeg rett, dere kom til Norge!!! :-) Velkommen hjem!!! ♡ ♡ Hvilken landsdel bor dere i? :-)

  SvarSlett
 13. Velkommen hit:) Jeg lurer fælt på hvor dere har bosatt dere! Holder en knapp på Hønefoss! Ja, hvorfor ikke? :)

  SvarSlett
 14. Velkommen hjem :) Lykke til med oppstarten. Det krever no litt å flytte uansett hvor det er! Gleder meg til å følge deg videre :)

  SvarSlett
 15. Det blir sikkert herlig å komme hjem! :) Har bodd i utlandet i to perioder selv, og følelsen av å komme hjem er alltid fantastisk. Gleder meg til å høre hvor dere slår dere ned.

  SvarSlett
 16. Velkomen heim! Hugsar kjensla etter eg sjølv flytta heim til Noreg etter fleire år i England.

  SvarSlett
 17. Håper dere blir lykkelige med valget, har all tro på det da :) Jeg bare lurer på om barna dine skal lære norsk nå, siden de bor i Norge? eller kan de norsk fra før av?

  SvarSlett
 18. Hei:) velkommen til Norge :) spennende :) skal jentene begynne i barnehage? Spurt før ang språk og da snakket de ikke norsk. Men nå lærer de nok raskt :) spent på å høre mer om hvor dere bor :)

  SvarSlett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...