14. nov. 2012

2 DIY Lace Flower Vase
Hei! Her kommer et kjekt lite -gjør det selv- tips til dere.

Denne blomstervasen laget jeg i går og syns den ble ganske søt. Fremgangsmåten er latterlig enkel, men det er fint for utålmodige mennesker som meg. Kommer definitivt til å lage flere versjoner av denne. Resirkulering og DIY i ett og samme prosjekt kan jeg like!

Du trenger:


1meter langt og 2cm bredt blondebånd/gamle blonder som du klipper til

lim
saks
pensel med stiv burst
En gammel ketchupflaske


1. Legg flasken i (veldig!) varmt vann i 15-20 minutter slik at klistremerkene løsner. Fjern klistermerkene og rengjør flasken.

2. Tørk flasken. Bestem deg for hvor du vil plassere blondene på flasken, og klipp til remsene du trenger. Husk å la remsene være 1-2cm lengre enn akkurat rundt flasken slik at det blir enklere å lime.
3. Ha noen dråper lim på den ene enden av remsen, plasser på flasken, surr rundt, ha på mere lim hvor endene overlapper, og klem sammen. Gjenta til du er fornøyd. Jeg brukte fem remser på min vase.
4. La det tørke i 15 min. Så påfører du forsiktig et tynt lag lim oppå blonderemsene med penselen og trykk limet inn slik at blondene sitter fast hele veien rundt.
5.La tørke i minst 30 min før du har i blomster og vann. Vær forsiktig slik at ikke blondene blir våte.Det var det!
Si ifra hvis dere prøver da! Og sleng gjerne inn linker til deres DIY-tips i kommentarfeltet. 

I morgen er jeg i Norge -jippi!

Auf wiedersehen!

2 Kitchen counter coffee talk

God morgen fra vår lille hule. 
Tror kanskje det er på tide å rydde litt på kjøkkenbenken, for den begynner å se ut som en blanding av en interiørbutikk og en botanisk hage, og det blir kanskje litt mye...?

Blomstervasen dere ser til venstre på bildet laget jeg i går. Utrolig enkel men syns den ble søt jeg. Skal lage et DIY innlegg om den senere i dag hvis jeg får tid.

I morgen reiser jeg som sagt hjem til Norge på besøk og jeg merker jeg begynner å få reisefeber. Kofferten er ikke på langt nær ferdig pakket, så det er planen for i dag. Pakke ferdig, og så rydde leiligheten.

Mannen og jentene skal i dyreparken i dag siden barnehagen er stengt. Skulle ønske jeg kunne blitt med. Giraffer er jo mye mer spennende enn koffertpakking...

Nei jeg får slurpe i meg resten av latten min og være litt produktiv!

Prøvde forresten ut en ny teknikk på kaffen. Var det ikke søtt vel?

Tschuss!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...