En liten nydelighet jeg har blitt hekta på i julen.
Christmas Cappuccino
250ml varm helmelk, skummet i melkeskummer
1-2espresso shots
2dråper stevia med vaniljesmak
(evt 1ts sukker/sukrin og 1 dråpe vaniljeessens)
1 Kanelstang
*
Varm melken (ca 65 grader) og lag skum
Lag espresso
Ha espresso i koppen sammen med stevia
Hell melken over og pass på å holde igjen skummet litt slik at det ender på toppen
Ha i en kanelstang og nyt!
_______________________________________________________________
250ml foamed 3,5% milk
1-2shots espresso
2 drops Vanilla Stevia
(-or 1teaspoon sugar and one drop vanilla)
1 Cinnamon Quill
*
Heat milk to 65-70 degrees and make foam
Make espresso
Pour espresso in cup and add stevia
Pour the milk into the espresso. Make sure the foam ends up on top
Add cinnamon Quill and enjoy!
Jeg har forresten blitt forvandlet til litt av en horder når det kommer til glasskrukker. Jeg kaster ikke en eneste en lenger, for jeg har planer om å gi hver eneste en av dem et nytt liv og formål i mitt hjem.
|
Recycled jar turned coffee-mug
|