8. jan. 2013

0 Can't get enough of...

God tirsdagskveld!

Dagen i dag har bare gått i ett. Skjønner ikke hvor den ble av. Ikke at det skjedde så fryktelig mye spennende da. Bortsett fra det at Storesøster L (3,5) har vært på kino for første gang! Hun ble hentet av farmor i barnehagen og så dro de to på kino sammen. L hadde visst blitt kjemperedd når lysene ble slått av, men heldigvis klarte bestemor å roe henne så de fikk sett filmen.
Da jeg spurte L om hun hadde kost seg på kino fikk jeg dette til svar: "De var tomme for popcorn". 
Hun var tydelig skuffet.
Matmonster som mammaen hehe! 

Nå skal jeg rigge meg til på sofaen og få satt sammen alle bildene jeg tok på favorittbutikken min her om dagen...er så mange bilder av de fine varene deres at jeg klarer ikke velge bort noen! Det innlegget om butikken kommer til å bli verdens lengste bloggpost ever hehe ;) 

Har forresten fått min første skikkelige gravide mat-dille:
 Jeg spiser LCHF riskrem hver bidige dag! 

Kjempegodt med litt appelsin og valnøtter. Kan tydeligvis aldri få nok av fløte, for nå har jeg nettopp gumlet i meg en skål, og kunne godt spist en til..! 
..don't worry, jeg gjorde ikke det altså. Ikke enda. 

Trøtta Trøttesen

Ha en fin kveld!

http://bloggurat.net/minblogg/registrere/49993034edc4e217fde9c6cfdb9556a615f7b9be

4 Lavkarbo Middagstips: Cobb Salat

Jeg vet ikke med dere, men jeg kunne spist salat hver eneste dag. -så lenge den er like herlig og mettende som denne her.

lavkarbo middagstips cobb salat
Dette er en av mine yndlings-salater. Et skikkelig måltid med masse proteiner fra kjøtt og egg, og bra fett fra avocado. Vi spiste dette til middag i går, og jeg ble stappmett av en porsjon!
 Jeg laget en slags cocktaildressing denne gangen, men man kan også gjøre det enkelt og bare ha litt rømme til salaten. Cobb Salat 
(Nok til 3-4 voksne)
Salat:

Romanosalat eller isberg
2 kyllingbryst, kuttet og stekt
 (jeg stekte kyllingen i smør med rosmarin, salt, pepper og et hvitløksfedd)
100gr bacon, stekt
1 avokado, kuttet i skiver
2 tomater, kuttet i skiver
1/2 rødløk i tynne skiver
1/2 paprika i små biter
4 hardkokte egg i skiver

 Cocktail dressing:
100gr creme fraiche
150gram majones
1ts sennep
1ts soyasaus
2ts søt chilisaus
2ts tomatpuré

Slik gjør du: 

1. Kutt opp ingrediensene til salaten og bland i en bolle. Sett eggene på koking. (10 min)
2. Kutt opp kyllingen og krydre den. Stek på sterk varme i 2-min på hver side, skru ned varmen til det lav- middels, og stek i 4-5minutter til.
3. Stek bacon i en tørr panne til den blir sprø. (Tips: legg baconen på kjøkkenpapir når du tar den fra panna. slik blir den enda sprøere)
4. Lag dressingen ved å blande sennep, soyasaus, chilisaus, tomatpuré først i en bolle, og så røre inn creme fraiche og majones til slutt.
5. del opp eggene
6. Ha salaten på tallerknene, og fordel kylling, bacon og egg over. 
7. server med dressing, pluss salt og pepper
Nyt!

Tips: lag litt ekstra mye salat, så har du lunsj til dagen etter! Det gjorde jeg ; )

Ha en toppen tirsdag videre!


PS: ikke glem å legge igjen en link her hvis du vil bli med i trekningen om at jeg skal anbefale din blogg.

<a title="mammalivet i Berlin" href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=427202&mid=82808&f=true" target="_blank"><img alt="mammalivet i Berlin" border="0" src="http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=427202&p=1&l=en" width="120" height="51" /></a>

7 Needles in the morning


God morgen fra oss! Tirsdag betyr akupunkturtime for denne dama. Det er helt utrolig hvor mye det hjelper på alle mulige plager i svangerskapet. Jeg har bla. blitt behandlet for hodepine, bekkenløsning, søvnløshet, muskelsmerter og halsbrann -og det funker! 

I begynnelsen trodde jeg at de nålene bare var noe kinesisk humbug, og trodde ikke mye på at de skulle forandre noe, men DER tok jeg feil.

Jeg kjenner såvidt noe til bekkensmertene i det hele tatt mer, og de andre plagene har også forsvunnet som dugg for solen.
I siste svangerskap fikk jeg nåler for å starte fødselen med Lillesøster, og vips, så var hun ute samme dagen! Utrolig fascinerende greier!
yes please!
Så med mindre du har nåleskrekk: prøv det! 
Nå stikker jeg for å bli stukket. 
Snakkes!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...