22. jan. 2013

6 Fast & Fancy: Kremet kylling med trøffler og parmesan

Denne nye oppskriften smalt jeg sammen i gårkveld, (hehe, har ikke giddet å lage middag i dag altså..) og den blir garantert laget igjen, for alle i familien likte den. Pluss at den var så lettvint å lage. Retten tar ca 10 minutter å forberede, og så lager den seg selv ila. 20 minutter i ovnen mens du slapper av! En super middag på late dager. Oppskriften passer forresten perfekt for dem som spiser lavkarbo.
Enkel lavkarbomiddag

Retten inneholder trøffelsalt, som ikke alltid er like lett å få tak i. Jeg kjøpte det på delikatessebutikk her i Berlin for lenge siden. Man kan fint bruke trøffelolje i steden. Den fåes (så vidt jeg vet) kjøpt på matvarebutikker med stort utvalg f.eks ICA, Ultra, Meny osv.

Hvis trøffler er uaktuelt så kan man droppe det og bruke 3-4 hvitløksfedd for ekstra smak. 


Altså, let's get started...

Du trenger:

5 Ta den du

Dagboka kan bare ligge der med alle sine planer og se dum ut.

Egentlig hadde jeg tenkt å kalle dette innlegget for "dårlig dag", men jeg obestemte meg. Okay, egentlig hadde jeg avtaler å rekke i dag tidlig, store planer for diverse innkjøp, ærend og trim. Men så våknet jeg i dag og det føltes som om jeg hadde blitt overkjørt av en bulldozer. Tanken på å være flinke-Jona i dag fikk det til å svimle for meg, og i et svakt øyeblikk ble det en halv-flau samtale med meg selv i speilet. "Skjerp deg, Jona!" 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...