28. nov. 2012

0 Peptalk fra Kosekroken

Første i advent er rett rundt hjørnet, og vi har ikke fått på plass adventskransen enda. Jeg har faktisk ikke klart å drasse meg ned i kjelleren for å hente julepynten i det hele tatt, så vi har ikke engang en liten nisse eller en kongle å skryte av som julepynt. 

Planen min (Planer er jeg god på. Gjennomføring er en annen ting) var å bruke denne uken til å kose meg med å få frem all julepynten, slik at alt er klart for helgen og første søndag i advent.
Vel, jeg klarte å pådra meg et magevirus av ebola-dimensjoner som har slått meg helt ut. Det har gått nesten en uke siden jeg kom hjem fra ferien min i Norge, og jeg føler jeg ikke har fått gjort en dritt for å si det pent.
Magesjauen har gått over, heldigvis, men energien min lar vente på seg. Etter dagesvis med omgangssyken og det som værre er, føler meg helt tappet for motivasjon og kunne liksom ikke brydd meg mindre om engler og nisser og sånt.
Hadde det bare vært meg og mannen så hadde jeg gitt blanke.... 

Men, vi har jo to små hjerter som gleder seg mer en mest til jul.

4 Things I can no longer do
The third trimester of this pregnancy is closing in on me, and I am starting to feel the effects of growing a human for the past 25 weeks on my body. Today I confess to you: 

Things I can no longer do:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...