18. jan. 2013

2 Spinnvill Fredagskveld

Ja, i magen min hvertfall. Der er det party!  Meg derimot...
Jeg har blitt bedt om å skrive et innlegg om en vanlig dag i vårt liv, og det syns jeg var en fin idé så et slikt innlegg kommer. Men akkurat nå får dere ta til takke med et kort overblikk over hvordan en typisk fredagskveld i mitt gravide småbarnsmamma-liv ser ut:
Klokken er 21 og sofaen skriker navnet mitt./ Babybror går i gang med kveldsdansen / Små føtter sparker så det buler ut over alt på magen, /  Ikke spør meg hvor mange telysholdere jeg har...men jeg sitter her og lurer på om jeg skal bestille flere på nettet... / klokken er 21.30 og jeg kunne garantert ha sovnet nå / Hvis ikke det var for sirkuset i magen så.. / Laptopen åpnes og det O'store internett skal surfes til øynelokkene blir så tunge at jeg ikke kan se facebooklogoen bak dem lenger.Hva pleier dere å gjøre på fredagskvelden? 

3 Giveaweay Vinnere!

DA var det på tide å trekke vinnere i Giveawayen.....
Man får det ikke mere moro enn man lager sjøl... Gøy å leke lotto-dame!Trommevirveeeeeeeeeeeeeeeel....
Gratulerer Tone-Lise og Evasus! 
Ber dere to sende meg en mail med adresse og fullt navn så gavene kan bli sendt! :) 

Takk til dere andre som var med på leken. Håper jeg får mulighet til å dele ut mere fint stæsj til dere i fremtiden. Gøygøygøy! 

2 FOTOFREDAG -Pimmsesser og Pulipamer


På vei hjem fra barnehagen for noen dager siden, stoppet jeg på blomsterbutikken for å kjøpe en bukett til å ha på kjøkkenet. Storesøster L syns det var urettferdig at bare mamma skulle få kjøpe seg blomster. Jeg fortalte henne at hun kunne få bli med inn og velge seg en blomst til å ha på sitt rom. 

Vi går inn på butikken og det første hun gjør er å spasere rett opp til blomsterdamen og spørre: "Hvor står PIMMSESSEBLOMSTENE?" 
Damen smilte. "Vi har mange prinsesseblomster vi, bare se deg rundt."
Storesøster var ikke overbevist. Hun skulte rundt i lokalet med tunge bryn og ristet på hodet. "Mamma, jeg ser ingen pimmsesseblomster." 

Så begynte det som skulle bli en femten minutter lang prinsesseblomst-jakt:
Jeg pekte, og hun ristet på hodet. 
"Den?"
"neipp"
"Å se DENNE da, den var fin og rosa!"
"neipp"
"Hvit?"
"Nøøøh"
"LILLA er prinsessefarge!"
"mmmmnei.."
"eh hvordan ser prinsesseblomsten ut da vennen?"
"sånn som pulip"
"Sånn som hvaforno?"
"sånn pulipam på hodet."
"Beklager vennen men jeg-"
"DER MAMMA! DEEER!"

Plutselig hadde hun fått øye på noe og hoppet opp og ned og pekte.
Jeg lot blikket vandre dit hun pekte. TULIPANER. Pudderrosa tulipaner.
 Kunne hun ikke bare sagt det da??
Vi kjøpte blomsten og dro hjem. Senere på kvelden måtte jeg bare google prinsesse og tulipan for å sjekke om det var noe jeg hadde gått glipp av. Et av de første bildene som poppet opp var en dukke jeg vagt kunne minnes å ha sett en av jentene i barnehagen leke med da jeg satt i garderoben og kledde på storesøster. Jenta hadde fått dukken i gave og hatt den med for å vise frem i barnehagen.

Datteren min hadde satt i gang tidenes hyleanfall fordi at hun ville også ha en slik prinsessedukke. 

Hun kødda altså ikke om den "pulipamen på hodet"
lånt herfra
Det som er litt villt, er at før jeg så dette bildet, hadde jeg helt glemt den dukken, for det er godt over et år siden vi så den! Men lille frøken klisterhjerne... PULIPAM på hodet!
Nå blir det en litt sen frokost på meg, før jeg hiver meg av gårde til ukens andre akupunktur-time. Har hatt litt søvnproblemer i det siste, og satser på at litt ekstra nåler på gode punkter vil få meg til å sove som en stein ;) 


Blogges senere da. Må jo trekke vinnere i giveawayen!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...