10. feb. 2013

4 Arabisk søndag & ord fra mammahjertet


Brunch på Al Hamra er aldri kjedelig.
Det ble ikke noe frokost på senga eller fastelavensboller med hjerter på til meg i dag. Men en deilig søndagsbrunch på Berlins beste arabiske café med den lille familien min er ikke akkurat kjipt det heller!Noen dager skjønner jeg ikke hvordan jeg kan være så heldig. Har jeg fortjent dette?
Klart at av og til (på dårlige dager) får jeg noen ganger bare lyst til å auksjonere bort smårollingene mine til høystbydende, men de aller fleste dagene er jo så utrolig gode, og jeg er så hodestups forelsket i trolljentene våre at det stikker i hjertet. (Dette sier jeg helt til de søler melk i håret mitt igjen..)Takk for at jeg får være mammaen deres.
Dere gjør meg til et bedre menneske.

"You will never have this day
with your child again.
Tomorrow they'll be a little
older than they we're today.
This day is a gift.
Breathe and notice.
Smell and touch them;
study their faces
and little feet and pay attention.
RELISH THE CHARMS
of THE PRESENT.

Enjoy today, mama.
It will be over before you know it."

~Jen Hatmaker

Hvordan feirer dere morsdagen? 

16 Falsk Alarm

Installasjonskunstnerne slår til igjen.
Legg merke til den nøye utvalgte bakgrunnen med påtegnet vegg...ja og så er pappaen gjemt der et sted.
Nå tar vi straks turen på Al Hamra for den obligatoriske Søndags- familiebrunchen. Det er så rart å tenke på  at om et par (fire?) søndager til så er vi en familie på 5!

I natt trodde jeg forresten seriøst at Lillebror hadde tenkt seg ut. Kynnere, mer kynnere som gikk over i skikkelig vonde modningsrier hele natten lang. På et tidspunkt tenkte jeg at det ikke var noen vei tilbake. Nå kommer baby. Shit tenkte jeg. Jeg har ikke strikket noe enda. Rekker jeg det nå? Ikke har vi kjøpt bleier heller. Shit.

Det gav seg selvfølgelig når jentene trippet inn på soverommet vårt i 6 tiden. Typisk. God morgen zombie-mamma. Blir en lang dag det her. Takk Gud for kaffe. Mannen min. Og svigermor. (Hint hint..)

Er det noen av dere mammaer som har opplevd å ha modningsrier så lenge før termin? (4uker!)

Ha en fin søndag da! GOD MORSDAG!
Stikker innom senere ;)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...