17. juni 2013

11 En sånn dag

Det hjelper alltid å skrible litt når man har en dårlig dag.
I dag er en sånn dag som plutselig ble helt motsatt av det vi hadde tenkt. Vi skulle få gjort så mye, være så himla flinkiser og jobbe som besatt. Få unna alt på to-do lista som har hopet seg opp. Jadda. Ble ikke helt slik vet du.


Vi har tre mer eller mindre syke og krevende pasienter i heimen. De er jo så innmari små når de er syke. De vil bare kose, sitte på fanget, henge i håret mitt, og for all del ikke ligge alene i et sekund. Må du tisse mamma? GLEM DET.


Jobb får bare være. Deadlines hva? Man DØR ikke liksom.Det er i det minste en som har matlyst
Det er på sånne dager det er så irriterende å høre på folk som bare "får til alt."
I hvertfall sånn med en gang. Så, etter at jeg har roet meg litt og skubbet bort det grønne sjalusimonsteret, så skjønner jeg jo at jeg ikke har noen grunn til å bli irritert på dem som har bedre tid enn hva jeg har til egne prosjekter. Fordi at barna våre ER faktisk hovedprosjektet mitt. Og jeg får det jo til! Jeg får jo gjort masse! Bleieskift, amming, bading, matlaging, kosing, bæring, dusjing. 
Nei, vent. 
Stryk dusjing.
Ugh. Jeg stinker. 

Anyways, over til noe artig! I dag mottok jeg en liten glede på mail fra flinke Hege fra Artigforkidsa, som gjorde dagen litt morsommere. Husker dere Det jeg sier VS Hva de hører-innlegget mitt? Hege har gitt det nytt liv igjennom tegninger:
Jeg DIGGER det. Spesielt gulpeflekkene og babyen som henger i puppen. You made my day!


Håper dere har en fortsatt fin dag, helst med mye humor, og helt uten sykdom. 20 Fototips fra Lillesøster

morsom mammablogg

Lillesøster er familiens nye fotograf og nyter å utfolde seg bak kameraet. Her er hennes fem beste foto-tips:

1
Det hjelper å stikke tunga ut

Finn den knappen som ser viktigst ut. Trykk på den helt til det skjer noe. Kanskje du må trykke tjuefemti ganger. Men tilslutt bør det skje noe. Hvis noe lyser på kameraet, så har du greid å slå det på.Finn den knappen som er størst. Trykk på den. Sånn. Nå har du tatt et bilde. Kanskje av storetåa di. Eller kanskje av innsiden av nesa til mammaen din. Begge deler er veldig bra. Fortsett å trykke på den store knappen til du har i alle fall åttehundreogførtifem bilder av storetåa di.


3

Sjekk om du har fått nok bilder av storetåa di. Ta flere. Det kan aldri bli mange nok.


4

Mange syns det er bra å ta selvbilde av fjeset sitt. Jeg syns det er nesten like bra som tåsebilder. Sånn tar du bra selfie: Hold kameraet under haka di og pek det mot neseborene. Det er best om du har litt rotete spennende bakgrunn, sånn som mamma og pappa sitt kjøkken. Hold godt rundt kameraet med alle fingrene du har. (Jeg har ti) Sånn får du fint tåsebilde med minst en finger som ser ut som en kjempestor meitemark foran.


Sånn, nå er du nok veldig klar for å ta poffjesjonelle bilder. Det var jo lett!

Her er to av de beste jeg tok i dag:
Tå-bilde og selfie. 

Og et meitemarkbilde:


Håper du lærte masse bra nå. 

En spesiell takk til mammaen min som aldri får tilbake det gamle kameraet sitt.
Aldri!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...