31. des. 2012

5 Crazy Party -Happy new year!

Okay, maybe not too crazy. But oh so cozy!
Kvelden vår sålangt/ Our evening so far

Så langt har vi hatt en kjempesøt nyttårsfest for barna våre sammen med min kjære venninne  Frk.D og hennes mann og barn. Til min store overraskelse så ELSKER jentene fyrverkeri og bråk. -ja berlinere starter festen tidlig. Hjemmet vårt er dekket med konfetti, memory spillet er på bordet og klokka er ikke blitt 10 en gang! Frem med druesaft og saltstenger! woop woop!

Tusen takk til dere som leser bloggen, dere som sender meg mail og kommenterer på innleggene -dere er til stor motivasjon og inspirasjon for en tyskertøs! ;) Hvis dere har noen fine idéer eller ønsker til bloggen på nyåret så tar jeg gjerne i mot forslag!
Jeg håper dere har det minst like gøy som oss, og at dere får en knallfin kveld!

GODT NYTT ÅR!

So far, we had dinner and a super cute kiddy-new years party with Ms.D and family.
The girls are (to my surprise) loving the noise and rockets. -oh yes, the Berliners start the party early. Our home is covered in confetti, the kids memory board game is on the table and it's not even 10pm yet! Bring out the grape juice and salt sticks! Woop woop!

Thank you, dear readers for your lovely comments and mails. You are a big motivation and inspiration for this "tyskertøs" ("german's girl"). If any of you have nice ideas or suggestions for the blog, feel free to contact me!
I hope you are enjoying the evening as much as I am, and that you all have a blast tonight!

 Be yourself -spread the love HAPPY NEW YEAR!

4 Last nights date

Åhh for en herlig kveld jeg hadde i går! Det var helt nydelig å endelig ha tid til litt jenteprat med min kjære Ms. D. Vi bestillte en tre retters middag og jeg spiste meg så mett at jeg nesten trillet hjem. 
Mega-mett tyskertøs/Nybakt brød og Tzatziki/Snegler i hvitløksolje/Rumpsteak og fløtegratinerte poteter/Créme Brulé/Ms.D fikk drikke vin (buhu...ikke jeg) og så hadde hun rukket å lakke neglene. (-det hadde ikke jeg..)

Gårskvelden ble altså tilbragt på Gugelhof, hvor Bill Clinton forøvrig også nøt et bedre måltid for over 10 år siden. Hoho fancy! ...eller..?Gugelhof Berlin

Vi var i allefall veldig fornøyde med både mat og service. Selveste sjefen kom til og med og spurte om han skulle ta et bilde av oss for meg når jeg satt der og prøvde å få et bra bilde av biffen. Hehe, han tenkte vel at vi var turister som ville ha bilder av oss selv over alt i Berlin, men Ms.D svarte kjapt at "neida, hun bare tar bilder av maten så hun kan blogge om den." Trynene våre er ikke så viktige som biffen liksom. haha! Dere skulle sett uttrykket i ansiktet på mannen. Rimelig forvirra og klein stakkar...

Anyways, det var en superfin kveld med verdens beste og morsomste Ms. D.
Stedet var stappfult da vi kom, men vi satt så lenge og skravlet så mye at plutselig så nærmet klokken seg midnatt og stedet så slik ut:
Gugelhof Berlin
Jona og Ms.D -plutselig alene på Gugelhof

Vi var faktisk de siste gjestene til å gå. Hehe, tror det er første gang det har skjedd meg. Men tiden flyr i godt selskap!

Utrolig deilig middag som jeg kommer til å huske lenge, -spesielt pga halsbrannen som kom etterpå. HOLY COW...blir jammen godt å begynne det nye året med fornuftigere hverdag og vende tilbake til strengere lavkarbokost. Merker kroppen trenger det noe veldig nå etter flere dager med utskeielser! Blir så trøtt og slapp.

MEN en siste kveld med utskeielser ligger foran oss. -I kveld blir det nemlig Pepper steak Pie til nyttårsaften-middag på oss. Oh yes, jeg har blitt sponset med pai-levering fra Oma Marnies så nå har jeg har frysen full! haha! Kjøpt og betalt med paier! 

NICE deal sier jeg bare.

Hva skal dere ha til middag i dag?
-Og ja, jeg er oppriktig interessert i middagen deres altså. MAT<3
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...