25. jan. 2013

13 Vintage Treasure

Ok, nå er ikke dette en shoppe eller mote-blogg, men herregud når man finner noe så vakkert og gammelt til en suuper pris, så går det ikke an å bare holde kjeft! 
Så her, folkens: møt min nye baby...Painfully pretty, eller hva? 
Det er en vintage skinnveske fra 70 tallet, og jeg fant den HELT tilfeldig på en veldig fin butikk som selger både brukte og håndlagede, vakre ting. 
Jeg er så svak for slike ting som man kan se at har en laaang hemmelig histore bak seg. Som denne vesken. Godt brukt, men oh so pretty. Og så kosta den 150kr liksom, HALLO. Ja og så var det jo det at laptopen passer LIKE A GLOVE i denne vesken, så nå har jeg enda en unnskyldning for hvorfor jeg virkelig måtte ha den: -den er jo praktisk! Nevnte jeg at jeg har skikkelig vegringer mot å kjøpe ting til meg selv? Føler meg bare skikkelig ekkel og selvopptatt og syns jeg burde bruke penger på alle andre enn meg selv, men vi prøver å endre på det...
Føler meg som en litt bleikere utgave av Pochahontas med denne vakre veska. 
Hurra for drømmeveska og hurra for fredag!

Ha en super fredagskveld! 4 Ladies Night

I gårkveld var det igjen tid for min månedlige venninnedate med min skjønne ms.D. Denne gangen var vi på et Fondue-sted, og dit skal jeg garantert igjen! 
Ms.D. er også mamma til små barn. Hun er en kreativ sjel, og er heller ikke opprinnelig fra Tyskland. -dvs. min perfekte partner in crime  her i Berlin. 
Vi treffes minst en gang i mnd for en venninnedate, og så minst en gang i uken med barn og/eller mannfolk på slep. Men disse venninnedat'ene er så viktige for sjela mi, merker jeg.
Det skjer noe stort når to kvinner, to mammaer, i lik livssituasjon med like sinn kommer sammen og lufter tanker. (Og spiser avsindig god mat da!) Jeg føler meg alltid som om jeg har fått skikkelig påfyll i hjertet og oppbacking for å fortsette å følge magefølelsen min, etter en slik date. 
Mye ultrahemmelig mammasnækkis som skjer over tente lys
Vi spiste biffbiter, kylling, svinefilet og reker som vi stekte selv i olje, og dyppet i bbq saus, sweet&sour saus og aioli. Maten var helt fantastisk god, og det var snakk om MYE mat for en nett pris, pluss en superhyggelig betjening. Så hvis dere er i Berlin og får himla lyst på Fondue, så anbefaler jeg dere å prøve stedet som har blitt kåret til byens beste Fondue-restaurant: Ars Vini!

Har dere prøvd Fondue? No? DO IT!
Og hvor ofte treffer dere mammaer venninner, sånn uten unger...? Er det en prioritet i hverdagen?


I dag stikker jeg for å bli stukket. Tid for en akupunkturtime igjen. 
Kommer innom senere, for jeg MÅ bare vise dere en vintage-SKATT som jeg fant i går.
Ha en toppen torsdag sålenge!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...