12. jan. 2013

13 Nesting? neh...


Nå som det kun er ca.8 uker til termin, føler jeg liksom at jeg kanskje skulle ha begynt å komme i gang med litt babyforberedelser. Men av en eller annen grunn så lar redebyggingsinstinktet vente på seg. Hvorfor? Aner ikke. Men jeg håper det dukker opp snart. Ellers må Lillebror gå naken. Hva er det som feiler meg egentlig?

I mitt første svangerskap dukket redebyggings-instinktet opp rundt 18 uker. Jeg begynte å strikke,(noe som ikke gikk så bra..) handle babytøy, ordne litt i leiligheten, og se på vogner til babyen. Når jeg var 30 uker på vei var så og si alt klart.

Med Lillesøster tok det ca 25uker før jeg gadd å begynne å tenke på kjøpe inn ting vi trengte. Jeg følte vi akkurat hadde fått barn, (for vi hadde jo det: kun 20 mnd avstand mellom dem..) og at vi ikke trengte stort annet enn en søskenvogn og noen bleier. Vi tok det veldig med ro: Babysenga var ikke ferdig montert før en snau uke før termin. 

Og nå sitter jeg her altså, gravid med 3.mann, under to mnd til termin og er ikke det minste hypp på babytøy-shopping. Er det noe galt med meg eller?  Jeg lurer fælt på om vi i det hele tatt kommer til å ordne med barnevogn før navlesnora blir klippet....

Jeg syns nesten synd på denne lille gutten som snart kommer. For mammaen hans har liksom ikke tid eller ork til å forberede noe til ham... Håperhåperhåper at innstinktet plutselig heller seg over meg, men akkurat nå ser det ikke slik ut. Håper Lillebror syns det er ok med rosa tøy..


Dere som har barn: har dere opplevd det samme? Er det kanskje en normalt at tredjemann ikke får like mye oppmerksomhet som de første barne? ... eller er jeg like ubrukelig mamma som jeg føler meg just nu..? 
PS: Trekningen er avsluttet, og ukas blogg kommer i morgen tidlig! 

4 Bringebærkrem med sjokolade

Lørdags-tipset!
Det enkle er ofte det beste. Dette er en superenkel og rask dessert som jeg har laget mye av. Den passer spesielt godt til dem som spiser lavkarbo, men kan såklart lages på "tradisjonelt" vis også. 

4dl kremfløte
150gram bringebær
1/2vaniljestang og 1-2 SS sukrinmelis eller 4-5 dråper vaniljestevia
en halv plate mørk sjokolade (minst 70%) 
Litt bær til pynt

Jeg hadde frosne bringebær, kremfølte og vaniljestevia i foodprocessoren til kremen var stivpisket. 

Hvis ikke du har foodprocessor kan du: Piske kremen sammen med søtning. La bærene tine litt, mose dem med gaffel og røre inn i kremen.

Ha bringebærkremen i dessert skåler og ha smeltet sjokolade og bær over. Litt peppermynte smaker nok himmelsk til, men det hadde jeg ikke for hånden denne gangen.

Nyt! Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...