21. nov. 2012

2 Surprise Babyshower

Jentekvelden i kveld var visst en Babyshower! Jentene hadde nemlig arrangert en overraskelse for meg og Lillebror i magen. I steden for en vanlig skravlekveld, ble det babyshower-leker, kake, masse godis og gaver. Jeg tror jeg må ha verdens beste venninnegjeng altså!
Masse digg!


Babyshower leker er egentlig utrolig morsomt. Vi spilte både "Baby Gruble" og "Baby Alias". 


Baby Alias -vårt lag vant woho!


Ble mye baby og fødselstemaer i spillene, noe som jeg egentlig burde ha litt peiling på hvertfall, men likevel klarte jeg å tape for venninner som ikke har barn i Baby Gruble. hehe!


Skal ikke si hvor mange poeng jeg fikk... tapte så det sang!

Ble litt lett-is og nøtter i dag også ja...(og med litt mener jeg A LOT) 

Det var både store og små nydelige jenter som var med på Babyshoweren:
Og sist men ikke minst: gaver! Herreguri for noen gode venner jeg har. Jeg fikk masse supersøtt og praktisk tøy til Lillebror. Gleder meg så til å kle ham opp i disse skjønne klærne!

Tusen takk jenter for en superhyggelig babyshower og nydelige gaver!

For en fin dag altså. Shopping med søs og Babyshower med verdens beste jenter!
Nå må jeg få orden på tingene mine og pakke, for i morgen kveld reiser jeg hjem til Berlin.
Men før det blir det en avskjeds-lunsj her hos meg med jentegjengen i morgen. Så jeg får bare hive meg rundt og pakke, skrive handleliste til lunsjen i morgen og få meg litt søvn.Bis Morgen! 

Jona


0 On the Run

Hei!

Jeg skulle akkurat til å skrive "god morgen" nå, men så kom jeg på at det strengt tatt ikke er morgen lenger. Det bare føles litt sånn, siden jeg stod opp ALT for sent i dag.

Ble litt lenger enn planlagt hos venninnen min i gårkveld. Vi skravlet så mye (les: jeg bablet for det meste non stop) at jeg helt glemte tida. Det var kjempekoselig da. Det er jo ikke så ofte vi sees, siden jeg bor i Berlin og hun her i Norge. 

Jeg hadde kjøpt med meg noe skikkelig digg. Hadde hatt så cravings på vaniljeis, at jeg måtte bare ta med meg en lett-is fra diplom. Har dere smakt den? Den er sukkerfri, men smaker jo kjempegodt! Og kombinert med nøtter og bær, og litt 80% sjokolade var den bare helt himmelsk. Synd at ikke jeg får den med meg i kofferten hjem den isen. Ellers hadde jeg hamstret den med meg!

Nå har jeg akkurat hevet i meg et kjapt måltid og en kaffe, for jeg skal strax av gårde på shopping med søsteren min.Har ca. 40 ting jeg må huske å kjøpe av div. gaver og mat jeg skal ha med meg hjem... Og alt det skal jeg rekke på bare noen timer, før jeg må suse hjem og dumpe shoppinglasset før jeg drar på Girls night med venninnegjengen i kveld. 

Blir nok en hektisk, men veldig fin dag. Litt juleshopping er aldri dumt! 
Gotta run!

Ha en fin dag videre!

Auf wiederesehen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...