9. des. 2012

4 Good day - Bad ending

Noen ganger kommer det dager som er så fine at jeg nesten må klype meg i armen for å sjekke om jeg drømmer. I dag var en slik ekstra fin dag, men den fikk desverre en ganske kjip slutt..


2 Snøstorm i Berlin

Vel, nesten. De lokale vil nok kalle det snøstorm. Jeg ville heller sagt:
Det snør og blåser i Berlin. 
Årets første kjelketur er overstått, og Storesøster trosser frosne fingre og nese for å få sitte lengst mulig på den fine doningen sin mens pappa trekker henne igjennom Berlins forsnødde gater.

Det er ikke ofte det både snør OG blåser her i byen og jeg elsker det. Skikkelig vinter er herlig! Det minner meg om Island og barndommen min som var full av snø og frosne fingre...
Det jeg ikke elsker fullt så mye, er at jeg skulle være så fin frue og gå med ullkjole og tights i dette været. Jesus... Trenger vel ikke å si at det ble ALT for kaldt når det plutselig begynte å blåse og snø skikkelig sidelengs...

Så nå er jeg hjemme og skifter tøy før jeg skal ut i snøværet igjen. Boblebuksa og saueskinnsbootsene skal på, så får jeg bare se ut som Barbapappa. Pyttpytt. Så lenge jeg ikke fryser av meg rumpa så.

Storeøster og Pappan er allerede dratt til en vennefamilie av oss, og lillesøster og jeg kommer straks etter. Vi skal bake småkaker og kose oss mens snøen daler ned utenfor vinduene. 
Jeg skal lage kakao med krem og bare slappe av og la mennene gjøre all jobben...
Gleder meg! 

Kommer selvfølgelig bilder av bakekosen i kveld ;) 

Bis bald!

-J-

0 Mammablogg Awards

God (advents) søndagsmorgen! 

Jeg er hekta på hverdagsbilder og blogger om mødre og barn. Mammablogger er det et hav av der ute, men noen av dem er helt spesielle og fortjener oppmerksomhet. Derfor syns jeg dette tiltaket er så fint:


Har dere fått med dere at Foreldremanualen arrangerer Mammablogg Awards?
Nå har de åpnet for nomineringer av blogger, og selve 
avstemningen starter 15. januar.

De har mange spennende kategorier som bla.
"Årets mest velskrevne mammablogg" og "Årets morsomste mammablogg". Selv vet jeg akkurat hvilke blogger jeg har lyst til å nominere!


Hvem ville dere nominert i de forskjellige kategoriene? Hiv gjerne inn linker i kommentarfeltet hvis dere har tips til meg om gode mammablogger.
Og ikke glem å ta turen innom foreldremanualen og nominere gode mamma (OG pappa-) blogger.


Fin søndag til dere. Tar turen innom litt senere i dag!Ps: Gratulerer med dagen til min kjære lillesøs B. Håper du likte gaven. <3
Snakkes senere.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...