13. jan. 2013

10 Brunch Box Photo Shoot

God Søndag! I går gjorde jeg en gøy liten fotojobb for min favorittcafé, The Dairy Berlin. De har startet med et helt genialt tilbud, nemlig brunch-eske på søndager. Du bestiller, henter og tar med deg en deilig svæær frokost hjem og koser deg!
Yesterday I did a fun little photo-job for my favorite Cafe, The Dairy Berlin .They just started offering this genius deal: Sunday Brunch boxes! You order, pick it up and take home a delicious meal for some Sunday relaxing.
Photo by: yours truly! Also, eaten by me..

Brunch esken inneholder: Croissanter, scone, ristede bagetter, egg, musli og yoghurt, fruktsalat, skinke, oster, avocado, brownie, shortbread, grapefrukt, ferskmalt espresso og ferskpresset juice.
Jeg fikk med meg en eske hjem som takk for jobben, og du kan trygt si at denne brunch-boksen er godkjent! (ikke lavkarbo da men shit la gå, sånn en gang i blandt!)
Dere kan finne The Dairy her på Facebook for mer info om Brunch-esken.

The Brunch box: Croissants, scone, toasted baguettes, boiled eggs, musli &yoghurt, fruitsalad, ham, cheese, avocado, brownie, shortbread, grapefruit, freshly ground espresso and fresh juice. 
I got a box for testing out and it has been officially approved! 

You can find The Dairy here on facebook for more info on the Sunday Bruch Box!


Matfotografering er så utrolig artig. Jeg kunne gjort dette hver dag! Det å finne det perfekte lyset og den perfekte vinkelen, slik at maten ser like god ut som den smaker -det er moro! 

Akkurat nå sitter vi på Al Hamra og nyter en deilig søndagslunsj. Vanligvis ville jeg jo ikke sittet og blogget mens vi spiser, men vi har fortsatt ikke internett hjemme, (takket være "handy"mannen som var på besøk..) og jeg merker jeg begynner å bli en smule frustrert.  Satser på at det blir fikset på til mandag! Ønsker dere en herlig søndag videre! 

Food photograpy is so much fun. I could do it every day! Finding the perfect light and angle so that the food looks as good as it tastes -is a challenge I love. 

Right now, we are sitting in Al Hamra enjoying a lovely Sunday lunch.  Normally I wouldn't blog during this time, but we are still waiting to have our internet at home re-connected. (Thanks for that.. not-so-handy -handyman!) Let's hope (for the sake of my mental health) that the connection will be working tomorrow. Wish you a lovely Sunday! 

10 Ukens Blogg ble...

Ukens blogg ble: Mamma Andrea!
 Andrea er en positiv og jordnær jente som ble mamma til lille Sandro André som 18åring. Sandro er litt over 4 måneder gammel. Bloggen hennes handler for det meste om hverdagen med sønnen, men har også innslag av matoppskrifter, DIY og konkurranser.

Akkurat nå har hun en header med juletema, men hvis det inntrykket jeg har fått av Andrea stemmer, så blir nok den oppdatert ganske snart! Andrea har også mange innlegg om mammarelaterte temaer. Hun er god på å dra igang diskusjoner og får mange kommentarer på innleggene sine. En flink mammablogger som helt sikkert kommer til å bli en bra 
lærer en dag! ;)
 Ta en titt på bloggen hennes  da vel: mybby.blogg.noHar du lyst til å bli ukens blogg og få et innlegg om din blogg hos meg? Legg igjen en kommentar under dette innlegget, med link til din blogg og meld deg på! 

(De som meldte seg på sist er velkomne til å hive seg på igjen! Alle kan bli med på trekningen)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...