26. des. 2012

0 Andre: i svigers julehule

I dag var vi i juleselskap hos svigers. En og en halv gås ble fortært, lys ble tent, og det ble danset rundt juletreet.

Det å danse rundt juletreet er årets høydepunkt for jentene. De gliser som galninger og synger (HØYT) og tramper i ring rundt grana som om noen hadde betalt dem for det. 
De kunne nok gjort det der hver dag i året. Heldigvis dauer juletreet senest i januar, så da får vi kanskje en pause. ;) 

Vi lekte også en versjon av pakkeleken hvor man skal kaste terning og trekke en tilfeldig pakke. Utrolig morsomt å ikke ane hva man får. Det lå alt i fra granatepler til krimbøker i de pakkene, og vi lo oss halvt i hjel når gavene ble pakket ut og ingen ville innrømme hvem som hadde hatt med hvilken gave. 

Mye julesnacks ble det også. Heldigvis var det også litt sunnere alternativer på menyen. Litchi for eksempel. For en deilig frukt! 

Og det er ikke bare Oldemor som lurer på skatter i sitt hjem. Bare se på denne nydelige håndmalte gamle kaffekannen. For en personlighet. Jeg elsker den! 

I morgen blir en rolig dag. (Lov å håpe?) Lillesøster må en tur til legen, fordi at vi liker ikke den stygge hosten hun har hatt i en uke nå. Ellers skal vi bare prøve å slappe helt av hjemme og ikke spise julemat de neste tre dagene. Så kommer selvfølgelig nyttårsaften med kalkun osv.
-fordi det bare må være slik! Tradisjon tradisjon! 

Hva pleier egentlig folk å spise på nyttårsaften?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...