28. mars 2013

0 Påskekonkurranser og Rabattkode

Er det noe jeg liker, så er det gode tips. Her kommer et til dere: Har dere vært innom Jollyroom i det siste? Hvis du liker å shoppe barneklær, mammaklær, leker og utstyr på nett, så er denne butikken et supert sted å lete etter det du trenger. Jeg finner endeløst med fine ting der inne, og nå har de 10% på hele sortimentet nå i påsken hvis man bruker rabattkode, pluss at de arrangerer konkurranser om flere gavekort på 500kr. Do you feel påske-lucky? Hiv deg med på konkurranse vel!
Mine favoritter blandt vårnyhetene i barneklær hos Jollyroom. Klikk på produktnavnene under for å komme til produktet.
Småfolk Bodysuit / Nova star Jakke / Me too Body Suit
Mee Too Bukse / Nova star kjole / Hummel Stadil Jr High Sko

Rabattkoden du trenger for å få 10% er: 10PASKE. Koden gjelder frem til 1.april kl 24 og gjelder også allerede nedsatte varer.
Husk å klikke på "bruk rabattkode" når du kommer til kassen for å få rabatt.
(Koden gjelder ikke Besafe, Britax, Brio, Babyzen eller ErgoBaby)

Instagramkonkurranse:
Har du instagram? Da er det lett som en plett å være med på Jollyroom sin påskekonkurranse.
For å være med å konkurrere om et gavekort på 500 kroner, legger du ut et fint påskebilde av deg, din familie eller andre du er glad i og husk å tag bildet #Jollyroom og #påske. 

Facebook-konkurranse:
Finn ditt favoritt gule produkt på Jollyroom, gå til Jollyroom på facebook her, svar på påskespørsmålet deres, lik og del. Vinneren får et gavekort til 500 kroner.


Lykke til!// Innlegget er ikke sponset

2 Syvsoveren

Kutt ut da mamma!

Her har vi en som (enn så lenge) liker å sove mye! Lillebror sover gjerne til 9-10 om morgenen hvis han får lov av storesøstrene sine. Han våkner selvfølgelig et par ganger om natten for å fylle på tanken, men ellers så er det soving som gjelder. Krysser fingrene for at det fortsetter slik!
Det som er litt artig, er at han alltid var helt rolig på morgenen da han var i magen. Jeg kjente aldri spark før tidligst i 9-10 tiden. Det virker som han har beholdt den døgnrytmen faktisk. Fascinerende!

Hadde deres babyer samme døgnrytme på utsiden som i magen?Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...