9. jan. 2013

2 The Blue Girl Group

Har dere hørt om Blue Man Group?  Det virker som jentene har det i allefall, og de har latt seg inspirere. Får du litt fnatt når du ser disse bildene?  Eller er dette normalt i deres hus også?


Her i heimen prøver vi å la jentene aktivisere seg selv med håndarbeid, rolleleker, bygge ting, hjelpe med husarbeid osv. Alt for å unngå for mye tv-tid eller frustrerte unger som går løs på hverandre med tenner og klør... Vi går selvfølgelig ut og leker med dem også, (ingen grunn til bekymring der, altså, mamma) men la oss snakke om inneaktiviteter. 

Jeg liker best aktiviteter som jeg kan hjelpe dem i gang med, for så å lene meg tilbake og bare følge med. (Og ta bilder!) Jeg er ikke fan av foreldrestyrte og veldig planlagte barne-aktiviteter. Husker jeg hatet det selv som barn. Jeg ville jo aller helst bare få være i fred og nyte leken!De beste øyeblikkene med barna mine, syns jeg ofte er de som jeg selv ikke er direkte involvert i, men når jeg sitter litt på sidelinjen og observerer disse små menneskene som jeg har bært i 9 måneder under hjertet mitt. Det kan være små samtaler mellom dem når de sitter og griser med maten sin, det kan være at de bygger seg en hule ved hjelp av gardinene i stua, en krangel som ender i latter, eller at de rett og slett finner ut at de skal male hverandre helt blå fra topp til tå, og ikke sier et ord i en hel halvtime fordi de er så fordypet i prosjektet sitt. 
Sånne ting skjer ikke hvis jeg blander meg for mye. 

Grisete blir det. Og det koster en del skrubbing av både gulv og vegger å la barna få utfolde seg fritt. Men jeg har lovet meg selv å bli enda flinkere til å la dem vise veien i leken, for   den gleden og konsentrasjonen som de viser og minnene som vi får i steden, er ubetalelige.Vi kan selvfølgelig ikke la barna ramponere hele leiligheten og male seg fra topp til tå hver eneste dag i uka, men jeg prøver å gi dem så mye frihet i leken som mulig. Jeg føler veldig sterkt at dette er noe jeg bør la dem gjøre mer av.

Hvordan er det hjemme hos de av dere som har barn? Får barna lov til å ommøblere stua, leke
med maten og male seg blå av og til hvis de vil, eller trekker dere grensa et helt annet sted?

4 WARNING: Preggo Outfit - Tie-dye Tights

Først av alt: beklager  til min stakkars søster, som kommer til å dø av forlegenhet over dette innlegget. Og til dere andre: Mote-blogging og graviditet -hører det sammen? Trenger verden virkelig å vite om mine super-stretchy tights? ADVARSEL:  STERKE BILDER! -ikke for sarte sjeler.
First of all, to my sister: I am truly sorry, I know you'll be so ashamed of our blood-relation for this. And to the rest of you: is fashion blogging for preggos okay, or should it be banned? Does the world really need to know about my hyper-expandable tights? WARNING: EXPLICIT 
Dress: Gina Tricot/Tights: H&M MAMA/Shoes: Tamaris
Jeg har har blitt spurt om å komme med innlegg om gravideklær og hva jeg går med, men jeg må innrømme at jeg ikke er noen moteguru altså. (HVA!!? tipper dere ble sjokkert nå ja..) Selv syns jeg det er kjempegøy å se hvordan andre gravide kler seg, men som sagt -jeg føler meg virkelig ikke som noen fashion ekspert, og i allefall ikke når jeg står foran kamera...

Nå som jeg er gravid, så blir det veldig enkle antrekk og function over fashion -unntatt når det kommer til hæler. Der klarer jeg ikke å gi meg. De kommer jeg til å vagge rundt i (uansett hvor dum jeg måtte se ut) fram til terminen, og det er ingen som kan stoppe meg!

I was asked to talk about pregnant fashion, and show you what I wear. But I have to tell you straight up: I am no fashion guru... (REALLY? Bet you're all shocked to hear that..) Especially now that I am pregnant, I tend to go for simple outfits and most of the time: function over fashion. EXCEPT when it comes to heels. I will wobble around in them until the due date if -and don't you dare try and stop me!


I put on "Vouge" on the sound system for this. Oh God I can't stand myself!
Så, kjære lesere... hvis dere sitter med ubehagelig gåsehud og flaue frysninger over hele kroppen etter disse sterke bildene,  beklager jeg det. Men jeg kan ikke love at det ikke skjer igjen, skulle dere våge dere til å fortsette å lese min blogg. For dette her var faktisk litt morsomt. Hurraaa...for en klisjé jeg har blitt! Velvel, sånn er det. Man lærer litt om seg selv når man blogger.
__
So dear readers, if you are experiencing general discomfort, goosebumps and chills down your spine due to embarrassement after seeing this post, I am truly sorry. But, I can not guarantee that it won't happen again, should you keep reading this blog. Because, hey, this was actually a bit fun. Horray..what a cliché I have become! 
Embarrassement on a scale from 1-10: 12/ Fun? YES!


Tada!

2 Love Potion Smoothie

God morgen!
Er det mange av dere som har planer om å bli sunnere ila. det nye året?
Her kommer hvertfall en superenkel oppskrift på en sunn og deilig smothie. 
__

Here is a super simlpe and healthy smoothie recipe for you guys.
Quick low carb smoothie


Denne smoothien er søt og frisk, og passer spesielt godt til dem som spiser lavkarbo.
__
This smoothie is sweet and fresh, and is suitable for a low carb diet.

Low Carb snack

Slik gjør du:
-Kjør alle ingrediensene i mikseren til det blir en jevn smoothie.
Ferdig! Enklere blir det ikke :) 
Jeg brukte steviadråper med vaniljesmak. Men det går fint an å bruke vanlig stevia eller 2 ts sukrinmelis og en knivsodd vaniljefrø i stedenfor.
Smoothien kan også helles i former, fryses og spises som ispinner!
_____
Here is what you do: chuck all ingredients in the mixer and voila! Can't get much simpler than that!
I used stevia fluid with vanilla-taste, but  can be replaced it with 2 teaspoons powdered erythritol (Sukrinmelis) and a pinch of vanilla.
You can also try freezing the smoothie and eating it as icecream on a stick!

Low carb smoothie


Ha en fin dag!

- og ikke glem å være med i trekningen om å bli Ukens blogg! Alt du må gjøre er å legge igjen en link her hvis du har lyst til at jeg skal anbefale din blogg.
__
Wish you all a great day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...