6. jan. 2013

6 Søndagskos og Mammablogger

Hei hei. Her sitter jeg plantet i sofakroken og håper på en rolig kveld. I morgen er det back to reality. (Vi har hatt juleferie til nå) Føler jeg holder på å bli syk, så her blir det masse vann og c-vitamin  på meg i kveld, så satser vi på at jeg kommer meg på trening i morgen.

Vil bare si at jeg blir helt varm om hjertet av alle de fine kommentarene og mailene dere har sendt. Det å høre at dere er der ute, at dere liker bloggen og til og med følger den, -det er en kjempemotivasjon for meg til å bli enda flinkere! 


Minner om at i kveld er det siste frist for nominering av årets mammablogger på Foreldremanualen. Så nå gjelder det å være kjapt ute hvis ikke dere har nominert enda! 
Har selv nominert mine favoritter, og er spent på hvem som kommer med på avstemningen i år. Vanvittig mange gode kandidater i allefall!

Her kan dere lese mer og nominere deres favoritt-mammablogger i forskjellige kategorier. Jeg blir selvfølgelig kjempeglad om jeg blir nominert, men siden jeg er relativt fersk i bloggosfæren, regner jeg ikke med å stikke av med seieren akkurat. Det finnes nok av "veterane" mammabloggere der ute som virkelig fortjener å bli gjort stas på :) 

Nå skal jeg bare legge meg langflat her og se på noen episoder av Touch. Har dere sett det? En viss Kiefer Surtherland som spiller i den serien blandt andre. Jeg har sett et par episoder og syns den er ganske spennende. Drama og overnaturlige ting: Just my flavor hehe. 


Ha en fin søndagskveld skjønne! 

PS: ikke glem å melde din blogg på Ukas Blogg, her, så kanskje lager jeg et innlegg om deg med link til din blogg!

4 Yesterdays Finds

I går var jeg på salg på en av mine favoritt-butikker her i Berlin og fant mye fint. Her er noen av skattene jeg plukket med meg:
Some of the treasures I found at yesterdays sale at one of my favorite shops in Berlin. (Not all of these are on sale)
Coffee/teacups by Bloomingville

Som dere ser ble det nye telysholdere og litt dekor, så nå blir det kos i heimen for alle penga.

As you can see I got some new non-christmas decor in order to cozy-up our home now that all the  christmas lights are gone:


Chalk board in Lavender/ Big Tea light holder by House Doctor/ Small candleholders/ Flower Jar by House Doctor

Heart Picture frame, Candles by Diederich lys, Scraper by Rice, Metal Bucket flower pot

Jeg falt pladask for disse papir- pompoms'ene fra Miss Etoile. Måtte bare ha dem til barnerommet nå som jeg har vært og røsket bort julepynten der også... Var de ikke søte vel?

Fell head over heels in love with these Vintage Decor paper pompoms and just had to get them for the girls room.  Sweet, right?

Pom-poms by Miss Etoile Vintage Decoration 

I morgen skal jeg altså innom denne butikken igjen og få tatt litt flere bilder slik at jeg kan presentere butikken bedre for dere. Denne butikken er så herlig, for den har ALT du kan tenke deg og alt er så vakkert. Gleder meg til å vise den til dere. Her er en liten sniktitt fra i går:


Tomorrow I am going back to the store where I got these lovely items, to take more photos so I can present the shop here on the blog for you guys. I love this shop because it has everything you can imagine, and it's all so pretty! Can't wait to show it to you. Here is a sneak preview for you that I cought yesterday at the sale:

Ooh yes! told you it's pretty!Ps: ikke glem å legge igjen link til din blogg her hvis du vil ha muligheten til å bli anbefalt her på min blogg.

9 Ble Dagens Blogg -bli med du også!

God morgen!
I går fikk jeg meg en kjempehyggelig overraskelse: Bloggen min var blandt to som ble dagens blogger på pinkangel.
Bente (mor til 4) skrev altså noen fine ord om bloggen min og anbefalte den til sine lesere. For en hyggelig ting å gjøre altså! Tusen takk til Bente for den hyggelige omtalen. Det var et kjempebra tiltak som jeg tenkte jeg kunne teste ut selv! 

Jeg elsker å oppdage nye blogger som jeg kan følge, og er spesielt svak for mammablogger, matblogger og moteblogger. Men leser også personlige blogger, interiørblogger og til og med pappablogger;)

Så hvis du har en blogg, og har lyst til å bli omtalt her på min blogg: 

Alt du trenger å gøre er å legge igjen en kommentar under med link til bloggen din, og du er med i trekningen.


Ha en nydelig søndag. Jeg kommer innom senere for å vise dere shoppingen fra i går.

Ciao!______

Last night I got a nice surprise. My blog was chosen "blog of the day" on pinkangel.
Bente (mom of 4) wrote some nice words and reccomended my blog. Such a nice thing to do!
Thanks so much to Bente for the nice review. What a great  idea to present blogs you like to your readers. So great that I thought I might test it out myself!

I love to discover new blogs to follow, and I am especially weak for mommy-blogs, food-blogs and fashion blogs. But I also read personal blogs, interior decor-blgos and even daddyblogs;) 

So if you  have a blog, and you would like to be featured here on my blog, leave a comment here with your link! 
I will present one of your blogs within the next week.

Have a lovely sunday. I'll be back later with a shopping report from yesterday.

ciao!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...