20. nov. 2012

0 Sparkling Baby Bump

Topp: Milker/ Angora Cardigan: Mamalicious/Tights H&MFavorittplaggene mine for tiden! De kommer til å bli slitt ut før ungen kommer, for dette er noe av det mest behagelige tøyet jeg har. 

Og så er det litt gøy med glitter da vettu.


Nå skal jeg snart ta turen til ei venninne. Litt skravlings og mammaprat er alltid godt. Spesielt når man har ungefri  ;) 

Ha en fin tirsdagskveld! 


My favorite things to wear at the moment. These garments will be worn out by the time Baby brother arrives because I wear these as often as I can. Super comfy!
Plus -sparkles are fun.

I'm heading over to a friends house in a bit. Going to hang out, talk shit and discuss important mommy issuses... Which for some reason, is always more fun when you're off mommy-duty ;) 10 Ung VS Eldre Mamma


Litt tenketanker fra en tyskertøs på en tirsdagsmorgen...

Jeg er er det folk flest kategoriserer som «ung mor». Jeg fikk mitt første barn det  året jeg ble 22, og er nå gravid med mitt tredje barn som 25åring. I Norge så vil kanskje ikke dette bli sett på som veldig ungt, men i Tyskland, nærmere bestemt i Berlin, vekker min historie stor oppsikt og undring.

Min mann er tysk (derav tyskertøsa) og han er 28 år gammel. Han har massevis av tyske venner mellom 28 og 30 år, men kun to av dem har barn, og de bor ikke i nærheten av oss. Vi har faktisk ingen venner på vår alder (25-28år) i Berlin som også har barn. ING-EN.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...