Du trenger:
(nok til to voksne)
100gr naturell fetaost
Et par store håndfuller fersk spinat
En liten neve pinjekjerner
1 avocado
1/2 agurk
Gressløk
Dressing:
Fersk koreander
Fersk peppermynte
2ss honning
1ss hvitvinseddik
1/2dl extra virgin olivenolje
Salt og pepper etter smak
Slik gjør du:
Skyll spinaten
Kutt avocado og agurk i små terninger
Finhakk gressløken
Rist pinjekjerner i en stekepanne. Bruk høy varme og ikke la dem steke mer enn ca et minutt.
Bland alt sammen i en bolle.
Ha ca ti blader koreander og fem blader mynte i blendern sammen med resten av dressing-ingrediensene.
Mix i ca 1 minutt til du har en lysegrønn dressing. Smak til med salt og pepper.
Ha dressingen over salaten og strø fetaost på toppen. Toppe salaten med mynteblader og gressløk.
Nyt!