25. nov. 2012

1 10 Uskrevne regler for en blivende Pappa

Så du skal bli pappa? Gratulerer! 
Du kommer til å oppleve så mye fantastisk og papparollen kommer til å forandre deg for livet!
Men først må du igjennom en aldri så liten ildprøve: Graviditeten. 

Her er 10 uskrevne regler som alle fedre bør merke seg når dama blir gravid:

1. Du skal vise empati for hennes morgenkvalme -hele dagen.

Okay, hør her: jeg vet ikke hvem som fant på ordet "morgenkvalme" men det var garantert en mann. For av alle dem jeg har kjent som har vært gravide, ikludert meg selv, så er det IKKE tilfellet at man kun er kvalm i 1-2 timer på morgenen. En kvinne er gravid hele døgnet, og kvalmen blir ikke skrudd av rett før lunsj.
Du skal vise empati, og være der for henne hele dagen igjennom. Så ikke ignorer sms'ene som hun sender i lunsjpausen med en grønn -kvalm smiley. Vis at du bryr deg, og ikke nøl med å gå på apoteket og spør etter tips og triks til kvalmelindring!

4 Wake up and smell the Chaos

For english: scroll down

Det å våkne om morgenen og kjenne lukten av kaffe som brer seg i huset er vanligvis utrolig deilig. I dag da jeg våknet kjente jeg en sterk kaffelukt inne på soverommet. Problemet var bare at mannen lå ved siden av meg, så det kunne ikke være han som holdt på med kaffen.

Vi løste mysteriet kjapt da vi stod opp.

Barnerommet hadde fått seg en extreeme makeover. Jentene hadde passet på å gni det brune kaffepulveret godt utover alle overflater, slik at HELE rommet, inkludert gulvteppe og madrasser var dekket.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...