1. mars 2013

4 Februar: MÅNEDS-OPPSUMMERING

Plutselig var vi i mars måned! Det er på tide å se tilbake på den siste måneden på bloggen.
Så merkelig å se tilbake på de siste ukene og oppdage at jeg allerede hadde klart å glemme mye av det vi har gjort. -Skummelt! Derfor er det supert å ha bildene og bloggen å bla seg tilbake i. Her er noe av det vi har drevet med i februar!


Jentene i februar:En skal tidlig krøkes / Griser og Tåsefiser / Å gjøre ingenting
Falsk alarm & Kunst / Slik overlever jeg /
Slipp Oss ut/ Tenk utenfor Tavla/ Guten Morgen
(Klikk på lenkene for å komme til innleggene)
Som dere ser så har jentene ikke akkurat ligget på latsiden i februarmåned, selv om de hadde nesten to uker med sykdom og elendighet. Feber er tydeligvis ingen stopper for kreativiteten til disse to...
Babybaking i februar:Jeg har bedrevet en hel del babybaking, litt redebygging og fremført et par hormon-monologer.
35 uker / Redebygging38 uker og Hormon-monologer36 uker/  babyblå 37 uker 


Mat i februar:
Gravid-cravingsene har sneket seg på, og maten har vært deretter...
Guilt free Cookies / Lavkarbo Pancakes / Tacosuppe
Blåbæris/ Mexico-salat / Lavkarbo Pizza med Chorizo
Litt av hvert-lunsj / Lavkarbo Rundstykker med Parmesan
Pluss en REAL utskeielse på date med mannen sist søndag:
Feels SOO good going down... men heldigvis ikke hver dag vi smeller til med en slik en.Mammatemaer og mammatanker i februar:
Den siste måneden har inneholdt fødselshistorier, jeg har snakket om min bakgrunn, jeg har innrømmet mine mamma-fails og jeg har tipset om mammaklær. Det har vært diskusjoner om gravidekroppen, en del info om hjemmefødsel, jeg var gjesteblogger på Susannekaluza.com og snakket om søskengaver, og så ble det litt babybærings-prat. 
Babybæring / Min bakgrunn/ Fødsel nr1
Fødsel nr2/ Gjest hos Susanne/ Er kroppen min fritt vilt?
Derfor velger jeg hjemmefødsel/ Mine mamma fails/  Mammaklær-favoritter


Februar har vært en super måned. Mange fine øyeblikk med familien min, til tross for ganske tøffe dager med sykdom. Jeg har kost meg veldig med alle de fine, kloke og morsomme kommentarene deres på bloggen den siste måneden. Det er så utrolig artig å kunne være i kontakt med alle dere rundt om i Norge og ellers i verden, mens jeg sitter her nede i Berlin. 
Det virker som jeg har noen fantastiske mennesker som blogglesere, for makan til støttende og fine ord altså! Mye kloke kommentarer blir det også, og dere får meg ofte til å tenke grundig over temaene jeg tar opp. 

Jeg setter stor pris på engasjementet dere viser og jeg håper at dere vil fortsette å følge med i tiden fremover, selv om det kan hende jeg ikke har helt like mye overskudd til blogging når Lillebror kommer. Jeg skal gjøre mitt beste, og dere skal få følge med oss videre om dere vil,
-det kan jeg love!

14 FOTOFREDAG: Forandringer

Tærne dine. Jeg husker da jeg telte dem da du ble født.Kjære Lillesøster. For nesten to år siden gikk jeg her og ventet og ventet på at du skulle komme ut og møte oss. Det var dine bevegelser, dine små føtter som gled rundt inni magen min, som våknet meg om natten, og som jeg holdt pusten mens jeg ventet på om morgenen. Jeg var så spent på hvordan ting ville bli. Hodet mitt var fullt av tusen spørsmål.

Så kom kvelden da du ble født. Det må være en av de beste opplevelsene i mitt liv. Plutselig bare var du der, og det føltes som om du alltid hadde vært en del av oss.
Vi var så uendelig stolte og takknemmelige. Vi hadde fått et barn til, og det føltes som om vi hadde vunnet i Lotto TO ganger.


Storesøster var plutselig ikke så kjempeliten lenger. Fortsatt liten, men en Storesøster med stor S. Du var den bittelille. Babyen vår. Lillesøster. Det var mye som forandret seg da du kom til oss. 

Nå går vi og venter på at noe stort skal skje igjen. Jeg begriper ikke at vi er så heldige at vi skal få bli foreldre for tredje gang. Det er en luksus jeg ikke tar for gitt. To jenter og en liten gutt. Jeg blir svimmel av lykke.
Men så er det noe som stikker litt. Innerst ved hjerterota. Det svir og strekker. Jeg kjenner igjen svien fra den gangen for to år siden, da du kom til oss, og jeg blir litt urolig.

Jeg skal bli mamma til en ny baby, og du kjære Lillesøster, skal ikke være babyen min lenger. Du og L skal få en liten bror!
Hvordan skal det gå?
Kommer du til å bli lei deg når mamma har mindre plass på fanget til deg? Kommer du til å føle deg sveket når mamma må gi babyen bryst hele døgnet? Kommer det tett knyttede båndet vi har til å løsne litt?

Jeg vet det vil gå bra til slutt. Det svir nok i starten, men Mammahjertet mitt vokser og strekker seg for å få plass til alle. Og ditt lille Lillesøsterhjerte skal vokse og strekke seg til å bli et Storesøsterhjerte! Tenk det!
De beste forandringene er ikke alltid de enkleste. Men så blir ting hundre ganger finere etterpå. Det lover jeg Lillesøster. Dette kommer til å bli så bra. Vi trenger bare litt tid til å takle forandringene. Jeg er alltid mammaen din, og du er alltid verdens beste R i mitt hjerte. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...